Sådan Får Du Fantastisk Stretch

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Fantastisk Stretch
Sådan Får Du Fantastisk Stretch

Video: Sådan Får Du Fantastisk Stretch

Video: Sådan får du stretched resolution i Fortnite med Jordberry! 2022, December
Anonim

Hemmeligheden bag fejlfri strækning ligger ikke kun i træning af tricks og teknikker, men også i, hvordan du indstiller dig til resultater. Moral er ofte undervurderet, men tro på din egen succes er nøglen til sejr.

Sådan får du fantastisk stretch
Sådan får du fantastisk stretch

En stor strækning kan ikke opnås med blot et par øvelser et par gange. Det tager lang tid og hårdt arbejde, men resultatet bliver overvældende. I dette tilfælde er ordsproget "Tålmodighed og arbejde vil male alt" meget relevant, selvfølgelig er brugen af ​​forskellige tricks og tricks også anvendelig.

Hvad er hemmeligheden bag fejlfri strækning

Hvordan opnår du fantastiske strækninger? Det vigtigste er at få ægte glæde af processen med at strække muskler og led, stræbe efter perfektion og ikke stoppe før træningsvanskelighederne. Du kan få god strækning i næsten enhver alder. Den første ting at gøre er at varme din krop godt op, inden du udfører strækøvelser. Denne proces skal gives mindst 10-15 minutter, ellers risikerer du at "rive" musklerne og derved ikke opnå noget. Kun en velopvarmet krop kan indgyde fantastiske strækningsevner.

Rummet, hvor strækøvelserne udføres, bør ikke være koldt, da musklerne har brug for varme og komfort under hele træningen. Det er forkert for disse mennesker at tro, at fantastisk strækning kan opnås ved at foretage skarpe bevægelser med en stor amplitude med benene. Det er rolige, langsomme og målte bevægelser, der er ledsagere af god strækning af muskler og led.

En teknik til at fremme effektiv strækning

For at opnå fejlfri strækning anbefaler professionelle gymnaster at bruge følgende teknik. Det er nødvendigt at tage en stilling, der kræves for at træne specifikke muskler. Strækning består af langsomt at strække sig indtil det øjeblik, hvor følelsen af ​​komfort grænser op til lidt smerte. Når du har nået denne position, skal du dvæle i mindst 30 sekunder. Det er i dette øjeblik, at musklerne arbejder mest aktivt og strækker sig til det maksimale niveau. Træning efter træning giver dig mulighed for at blive mere fleksibel. Det vil være muligt at dvæle i kropsholdningen med statistisk strækning ikke i 20-30 sekunder, men i et minut eller mere, mens grænsen for smerte bevæger sig længere og længere. Under muskeltræning er det bydende nødvendigt at se på den del af kroppen, du trækker. Afslapningsminutter mellem sæt er også meget vigtige. I løbet af denne periode er du nødt til at slappe af ikke kun kroppen, men tankerne.

For at opnå en fejlfri strækning er det nødvendigt at stræbe efter at sikre, at musklerne og ledbåndene strækkes symmetrisk. Selvfølgelig skal du ikke forvente et mærkbart positivt resultat efter blot en uges daglig træning, men om en måned eller to kan du fuldt ud nyde resultatet af din indsats.

Populær af emne.