Sådan Gør Du Dine Glutes Perfekte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Dine Glutes Perfekte
Sådan Gør Du Dine Glutes Perfekte

Video: Sådan Gør Du Dine Glutes Perfekte

Video: Sådan Gør Du Dine Glutes Perfekte
Video: Løft hængende røv mens du ligger! Beginner's Glutes Workout og Shiatsu Massage 2024, April
Anonim

De faste, afrundede bagdele ser meget appetitlige ud. Og valg af tøj bliver meget nemmere, når du ikke behøver at vige væk fra tætte eller alt for løse garderobeartikler. I stramme eller løse bukser, shorts, kjoler og nederdele vil en fast og tonet underkrop se attraktiv ud. Men for at være stolt af dine bagdele skal du først arbejde på dem.

Sådan gør du dine glutes perfekte
Sådan gør du dine glutes perfekte

Instruktioner

Trin 1

Øvelser

For at gøre din røv fast, skal du lave et sæt specielle øvelser til denne del af kroppen hver dag. Det omfatter:

- øvelser i "plie" stil, som er squats med knæene vendt til siderne;

- Squat-øvelser i forskellige dybder med at trække hofterne tilbage (forestil dig at du prøver at sidde med selve kanten af din bagdel på selve kanten af et stolsæde);

- træner-lunges fremad, bagud, til siderne. De gøres sådan: mens du sidder på huk, skal du kaste et ben fremad som om du tager et skridt. Back lunges udføres også, men et trin laves tilbage, med lunges til siden under huk, benet skrider til siden;

- øvelser med benet tilbage fra stående stilling eller på alle fire.

Hver af øvelserne skal have mindst 15 gentagelser og 3 tilgange. Antallet af træningsprogrammer om ugen er mindst tre. Hvis gluterne er flade, og musklerne vokser dårligt, skal antallet af træningsprogrammer øges.

Hvis du træner i gymnastiksalen, skal du gå efter en stepper, step aerobic og en elliptisk træner. Det er bedre at forlade løbebåndet og motionscyklen til bedre tider.

Trin 2

Massage

Anti-cellulite, honning, vakuummassage er et godt værktøj til at korrigere bagdelens volumen, slippe af med cellulite, gøre rumpen fit og elastisk. De fleste massagebehandlinger udføres i salonen, men nogle kan gøres derhjemme. Køb f.eks. Gummidåser til vakuummassage på apoteket, og arbejd på balderzoner dagligt, og glem ikke at præ-smøre huden med massageolie.

Trin 3

Indpakning

Forskellige indpakninger giver også en god effekt. De giver dig mulighed for at slippe af med cellulite, gøre baldernes hud fast, elastisk og reducere lydstyrken. Du kan udføre wraps både i salonen og derhjemme.

Prøv et honningpakning. Påfør et tyndt lag flydende honning blandet med 5 dråber grapefrugt æterisk olie på baldernes hud, pakk dette sted med plastfolie og kravl under tæppet i 60-90 minutter. Efter halvanden time skal du vaske honningen af.

Trin 4

Kost

Hvis volumenet af lårene ikke giver plads til erotiske fantasier, skal du overveje din diæt. Fjern fødevarer med højt kulhydratindhold, raffinerede fødevarer. Udskift ruller, sukker, pasta, fedtet svinekød og pølse med fisk, grøntsager, magert kød og fjerkræ og frugt.

Anbefalede: