Sådan Får Du Terninger På Pressen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Terninger På Pressen
Sådan Får Du Terninger På Pressen

Video: Sådan Får Du Terninger På Pressen

Video: Sådan Får Du Terninger På Pressen
Video: LS19 Tierfarm #03 Rundballen pressen Landwirtschafts Simulator 19 Felsbrunn 2024, Kan
Anonim

En smuk presse kan ikke opnås uden indsats. Men hvis målet er sat, behøver du kun at gøre en indsats. Pressekuber tager tid og øvelse. På vej til lindring af mavemuskler skal du gennemgå to faser: det første er at pumpe mavemusklerne og muskelkorsetten op, det andet er at slippe af med overskydende fedt.

Sådan får du terninger på pressen
Sådan får du terninger på pressen

Instruktioner

Trin 1

Først skal du selv bestemme, hvor du vil studere. For at gøre din træning regelmæssig er det bedst at købe et gymmedlemskab. Derudover er der det nødvendige udstyr og simulatorer. Du kan også konsultere en træner om en bestemt øvelse.

Trin 2

For det andet skal du straks afsætte fritid til undervisning, så der ikke er nogen pauser.

Trin 3

Hvis du beslutter at træne derhjemme, så hjælper øvelserne nedenfor dig med regelmæssig træning med at opnå den perfekte abs.

Trin 4

Brug en crunch-øvelse til at arbejde med din øvre abs. Lig på en bænk til pumpning af pressen med en omvendt hældning og lås dine ben i støtterne. Når du er i en stabil position, skal du placere armene bag dit hoved og vippe så langt du kan. I dette tilfælde skal pressens muskler være spændte. Denne øvelse skal gentages i 5 sæt med 7 reps.

Trin 5

Sving det nederste tryk på en speciel træner til mavemusklerne. Fastgør din ryg i en behagelig position på bagsiden af simulatoren, og tag derefter fat i håndtagene. Kroppen skal hænge frit. Ret derefter dine ben ud og udfør svingende bevægelser til øjenhøjde. Prøv at færdiggøre 6 sæt.

Trin 6

De laterale muskler danner abdominal korset. De bedste øvelser til at udarbejde de laterale muskler er bøjninger i forskellige retninger. Ret dig ud, læg dine fødder i skulderbredde fra hinanden. Løft dine hænder til dine templer. Vip til venstre så dybt som muligt. Ret dig derefter op og gentag bøjningen, kun til højre. Lav 5 sæt med 25 reps på hver side af pressen.

Trin 7

Sid på kanten af bænken, hæv dine ben, så de er bøjet i knæene vinkelret. For at øge belastningen, prøv ikke at hvile dine hænder på bænken. Hold dem på brystniveau. Drej derefter din venstre skulder forsigtigt mod dit højre knæ. Vend forsigtigt tilbage til startpositionen. Gentag derefter øvelsen, men med en drejning til den anden side.

Trin 8

Gentag disse øvelser i ti dage, og fortsæt derefter anden fase med at fortsætte med at træne - forbrænding af fedt. Gå på et løbebånd eller motionscykel. Ved at bruge en af disse maskiner en halv time før din træning opnår du mere effektive resultater. Gennemgå også din diæt. Spis færre kulhydrater, opgive fede, melet mad. Spis mere grøntsager, frugt og drik mere vand.

Anbefalede: