Hvordan Man Laver Terninger På Pressen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Terninger På Pressen
Hvordan Man Laver Terninger På Pressen

Video: Hvordan Man Laver Terninger På Pressen

Video: Hvordan Man Laver Terninger På Pressen
Video: Skewb - Begyndermetode 2024, Kan
Anonim

For at opnå en smuk, præget presse har du brug for meget arbejde. At få masse er ofte ikke nok til at få vores krop til at se perfekt ud. Det tager meget tid og kræfter at lave terningerne på pressen. Processen er opdelt i to faser: i den første pumper vi abs og muskelkorset op, og i det andet slipper vi for meget fedt for at gøre abs udskåret.

Hvordan man laver terninger på pressen
Hvordan man laver terninger på pressen

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Brug regelmæssige crunches til at arbejde på den øverste presse. Lig på en bænkpresse med en omvendt hældning, og fastgør dine ben i understøtningerne. Når du er i en stabil position, skal du placere dine hænder bag hovedet og bøje sig frem så langt som muligt og trække din mavemuskulatur sammen. Gentag denne øvelse i seks sæt med otte gentagelser.

Trin 2

Arbejd din lavere abs ved hjælp af crunch træner. Placer din ryg mod bagsiden af maskinen, og tag godt fat i håndtagene. Lad kroppen hænge frit. Udfør svingbevægelser med lige ben op til niveauet for dine øjne. Udfør fem sæt til fiasko.

Trin 3

Glem ikke de laterale muskler - det er dem, der gør muskelkorsetten til dine mavemuskler. Brug skråninger til at udarbejde dem. Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Placer dine hænder bag hovedet. Læn dig så dybt til højre som du kan. Derefter skal du rette op og vippe til venstre. Lav seks sæt med tyve gentagelser for hver side af pressen.

Trin 4

Efter at have udført disse øvelser hver dag i en uge, skal du begynde at forbrænde fedt, mens du fortsætter med at træne. Brug en motionscykel og løbebånd. Den maksimale effekt kan opnås ved at bruge en af disse maskiner en halv time før træning og en halv time efter træning. Skær også ned på din diæt ved at minimere kalorier. Slip af med fede og stivelsesholdige fødevarer, brug kun mad med lavt kalorieindhold.

Anbefalede: