Hvordan Man Laver Pressen Præget

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Pressen Præget
Hvordan Man Laver Pressen Præget
Anonim

Den prægede presse er det elskede ønske fra et stort antal mænd og endda nogle damer. For at opnå det ønskede resultat skal der meget viden og kræfter til. Det skal bemærkes, at pressen er en passiv muskelgruppe. Derfor akkumuleres alle de ubrugte kalorier i maven. Nyttige anbefalinger og et sæt øvelser hjælper dig med at opnå en nødpresse.

Hvordan man laver pressen præget
Hvordan man laver pressen præget

Er det nødvendigt

  • - håndvægte
  • - barbell bar
  • - Smiths bænk.

Instruktioner

Trin 1

For at gøre pressen præget skal du vælge en integreret tilgang. Regelmæssig fysisk aktivitet og korrekt ernæring hjælper med at opnå det ønskede resultat. Spis nok kalorier i løbet af dagen, så de forbruges fuldstændigt. Bemærk: hvis du har mavefedt, skal du reducere antallet af forbrugte kalorier.

Trin 2

Prøv gradvist at skifte til kun at spise sunde fødevarer. Fjern fedt fra din diæt fuldstændigt. Din daglige menu skal bestå af frugt, grøntsager, mejeriprodukter, magert kød og fisk samt korn. Inkluder vigtige mineraler og vitaminer i din kost. De findes i store mængder i nødder.

Trin 3

For hurtigt at opnå en nødpresse skal du udføre et specielt sæt øvelser 2-3 gange om ugen. Regelmæssig fysisk aktivitet giver dig mulighed for at opnå det ønskede resultat på kort tid.

Trin 4

For at udføre denne øvelse skal du stå lige op med dine hænder bag hovedet. Udfør sidebøjninger. Prøv at vippe din krop så lavt som muligt. Gentag øvelsen i 2-3 minutter. Sådanne bevægelser er rettet mod pressens laterale muskler. For at øge belastningen i dine hænder skal du tage håndvægte.

Trin 5

Den næste øvelse drejer kroppen til siderne med stangen på skuldrene. Det udvikler perfekt de skrå mavemuskler. Stå lige op. Placer dine ben lidt bredere end dine skuldre. Hænderne på vægtstangen, som hviler på skuldrene. Drej din krop til siderne, fastgør ved slutpunkterne. Gentag øvelsen i 2-3 minutter.

Trin 6

Pumper perfekt musklerne i den nedre presse - løft benene på væggestængerne. Tag udgangspositionen: hæng på vægbjælkerne. Løft gradvist dine lige ben i en 90 graders vinkel. Hvis denne øvelse er vanskelig at udføre, skal du bøje knæene, dette reducerer hovedbelastningen på maven. Gentag benløftningerne på den svenske mur i 2-3 minutter. Gentag øvelsen igen efter en kort pause.

Trin 7

For effektivt at pumpe dine øvre pressemuskler skal du kropslifte på en Smith-bænk. Lig på en bænk på hovedet. Placer dine hænder bag hovedet. Udfør kropsløft, så løftevinklen er 90 grader. Bemærk: Når du udfører øvelsen, skal albuerne rettes til siderne, og hagen skal se op. Forsøg ikke at bøje ryggen på stigningerne. Gentag øvelsen 15-20 gange i 2-3 sæt.

Anbefalede: