Hvordan Man Laver Præget Ben

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Præget Ben
Hvordan Man Laver Præget Ben

Video: Hvordan Man Laver Præget Ben

Video: Hvordan Man Laver Præget Ben
Video: Вяжем стильную женскую безрукавку спицами. 2024, Kan
Anonim

For at kroppen kan udvikles proportionalt, er det ikke kun nødvendigt at opbygge muskelmasse, men også at skabe lindring. Der er et sæt øvelser til benene, der gør dem muskuløse og smukke.

Hvordan man laver præget ben
Hvordan man laver præget ben

Instruktioner

Trin 1

Varm op inden hver session. Så snart du kommer til gymnastiksalen, skal du ikke straks tage fat i udstyret og simulatorerne. Varm først dine muskler op ved at springe reb eller træde på din cykel. Hvis disse enheder ikke er i gymnastiksalen, skal du bare løbe rundt i 5-7 minutter. Varm kroppen op, stræk ryggen og halv splittelser. Alt dette hjælper med at forberede dine muskler til arbejde og beskytte dig mod skader.

Trin 2

Gør barbell eller håndvægt halv squats. Tag let vægt i dine arme eller skuldre i det første sæt. Placer dine fødder fra hinanden på skulderbredde. Når du indånder, skal du sænke dig ned, indtil der er 90 grader mellem underbenet og låret. Når du ånder ud, skal du forsigtigt vende tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen 9 gange mere, og lav 4 sæt.

Trin 3

Pump bagsiden af låret. For at gøre dette skal du bruge en speciel simulator, som er tilgængelig i næsten ethvert fitnesscenter. Nedsænk et par kg. Placer dine fødder under specielle puder, og løft vægten under indånding. Når du ånder ud, sænk den langsomt til startpositionen. Antallet af gange er 12, antallet af sæt er 5.

Trin 4

Arbejd på forsiden af dine lår. Denne øvelse udføres på samme maskine som den foregående. Først nu gør du det mens du sidder og retter dine ben fremad. Gør det på samme måde som krøllen.

Trin 5

Giv lindring til lægmusklerne. Uden at pumpe denne del af benene er de ikke proportionale. Denne øvelse kan udføres med en tung vægtstang eller med håndvægte i begge hænder. Placer en lille "pandekage" fra baren under dine sokker. Tag belastningen i dine hænder eller på dine skuldre. Løft den op med bare din fod. Sænk dig selv, indtil din hæl rører gulvet. Gentag 20 gange. Udfør 4 sæt.

Trin 6

Stræk i slutningen af din træning. Sørg for at gøre halvdelte og bøjninger til benene i slutningen af sessionen. Dette vil hjælpe med hurtigt at gendanne "ødelagte muskler" og forberede dem til efterfølgende arbejde.

Anbefalede: