Sådan Flader Du Din Mave Uden Terninger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flader Du Din Mave Uden Terninger
Sådan Flader Du Din Mave Uden Terninger

Video: Sådan Flader Du Din Mave Uden Terninger

Video: Sådan Flader Du Din Mave Uden Terninger
Video: Hjemmetræning! Få Flad Mave + Rund Numse PÅ 2 UGER! 2024, Kan
Anonim

Næsten alle vil have en flad og elastisk mave. Imidlertid tager mange klodset arbejde på sig selv og får som følge heraf en ikke særlig æstetisk, ofte "pumpet" mave med terninger. Følg eksperternes anbefalinger for at skabe den perfekte lindring fra underlivets muskler.

Gør din mave smuk
Gør din mave smuk

Er det nødvendigt

Øvelsesmåtte, 20-30 minutter dagligt

Instruktioner

Trin 1

Start din træning med en 5-7 minutters opvarmning. For at varme dine mavemuskler godt op, gør bøjninger, drejninger og cirkulære bevægelser med din torso.

Trin 2

Lig på gulvet, stræk dine arme langs din torso, og bøj dine ben ved knæene og placer dem på hele foden. Løft derefter bassinet over gulvet op til anlægget, og fastgør det i denne position. Slap ikke af eller berør gulvet med skinkerne, før du føler dig varme sprede gennem musklerne. Gentag øvelsen syv gange mere.

Trin 3

Byg dine øvre og nedre mave muskler. For at gøre dette, fra en liggende position, med dine arme foldet på brystet, løft din overkrop over gulvet og derefter dine udstrakte ben. Det tilrådes også at gentage hver øvelse otte gange.

Trin 4

Udfør vridningsøvelsen. For at gøre dette skal du ligge på ryggen, bøje albuerne og læg dem bag dit hoved. Bøj dine ben ved knæene. Alternativt nå med albuen på din højre hånd til venstre knæ, med albuen på din venstre hånd til højre. Denne øvelse er effektiv til at stramme de skrå mavemuskler.

Trin 5

Afslut med enhver form for konditionstræning, da det er den aktive bevægelse, der hjælper med at forbrænde fedt i taljeområdet og også strammer musklerne i hele kroppen. I den anerkendte bog af Dr. Amen Daniel Gregory "Ændrer hjernen - kroppen vil også ændre sig" siger, at det er kardiobelastninger, der forbedrer stofskiftet og hjælper med at reducere fedtaflejring i kroppen. Du kan vælge at løbe, gå, svømme eller cykle.

Anbefalede: