Sådan Flader Du Din Mave Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flader Du Din Mave Derhjemme
Sådan Flader Du Din Mave Derhjemme

Video: Sådan Flader Du Din Mave Derhjemme

Video: Sådan Flader Du Din Mave Derhjemme
Video: Как ЛЕГКО приручить попугая? Приручение волнистого попугая, кореллы, неразлучника, ожереловых попуг 2024, Kan
Anonim

Hver kvinde drømmer om en stram og smuk mave, først da ser den virkelig attraktiv og sexet ud. Men ofte på trods af alle bestræbelser er det stadig ikke muligt at slippe af med ekstra centimeter og hadet cellulite. Ikke desto mindre er der metoder, der kan forbedre formen på maven betydeligt og reducere taljeomkredsen markant.

Sådan flader du din mave derhjemme
Sådan flader du din mave derhjemme

Instruktioner

Trin 1

De vigtigste faktorer, der bidrager til vægtøgning er først og fremmest overdreven indtagelse af kulhydrater og bordsalt samt mangel på grøntsager og frugt i kosten. Men stadig, at slippe af med overvægt, selvom det er meget vanskeligt, er ret ægte.

Trin 2

At slippe af med dårlige vaner

Først og fremmest skal du ændre dine vaner. Hvis du f.eks. Kan lide kager og andre slik, så for at kosten virkelig skal være effektiv, skal du opgive dem. Der er mange enkle kulhydrater i slik, så de skal udskiftes med komplekse. De findes i fuldkornsbrød eller grød.

Trin 3

Mad

For at få din mave til at se mindre ud, skal du reducere forbruget af fødevarer, der får det til at blæse op, disse inkluderer: kål, hvidløg, bælgfrugter, varme krydderier, frugtsaft, stegte fødevarer, cookies. Du bør ikke begrænse brugen af fiber, da det fremmer harmoni og regulerer tarmene.

Trin 4

Stressende situationer

Stresssituationer bør undgås, da niveauet af kartosil (et hormon, der reagerer på stress og fremkalder en stigning i blodsukkerniveauet) hos sådanne mennesker er meget højt. For store mængder af det fører til ophobning af fedt i mave og nakke, mens arme og ben forbliver ret slanke.

Trin 5

Træning for maven

For at opnå det ønskede resultat er det nødvendigt at kombinere aerob træning med styrkeøvelser. Med intensiv træning af mavemusklerne øges blodcirkulationen, og deres arbejde aktiveres. Træning skal udføres hver anden dag, så musklerne kan komme sig. Det vigtigste er, at under træning er alle grupper af mavemuskler involveret - langsgående, lige og skrå.

Trin 6

Behandlinger for maven

En professionel massage skal udføres for at reducere mavefedt. Hvis det gøres af en specialist, vil det være en god tilføjelse til din kost og træningsrutine.

Højfrekvent modellering - en procedure, der er baseret på brugen af højfrekvent energi, vil opvarme vævene og derved inducere dem til aktivitet, hvilket resulterer i, at nedbrydningen af fedtvæv accelereres. Procedurer baseret på radiobølger vil hjælper med at stimulere fedtforbrændingsprocesserne og forbedre kollagenproduktionsprocessen. Dette hjælper med at stramme og udglatte huden samt fjerne cellulite.

En af de mest effektive vægttabsmetoder er injektioner. Særligt gode resultater opnås ved mesoterapi ved brug af lipolytika.

Anbefalede: