Sådan Flader Du Let Din Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flader Du Let Din Mave
Sådan Flader Du Let Din Mave

Video: Sådan Flader Du Let Din Mave

Video: Sådan Flader Du Let Din Mave
Video: Комплекс йоги для здоровой спины и позвоночника от Алины Anandee. Избавляемся от боли. 2024, April
Anonim

En sammenstoppet flad mave er enhver piges drøm. Men til dette er det ikke nok bare at lave maveøvelser et par gange om ugen, i denne sag er det nødvendigt med en mere omfattende tilgang.

Sådan flader du let din mave
Sådan flader du let din mave

Nødvendig

munter stemning og tålmodighed

Instruktioner

Trin 1

Vær opmærksom på din mad. Fjern fedtet kød, røget kød, ruller og kager fra kosten. Hvis det er vanskeligt at opgive brød, skal du udskifte det med rugbrød eller presset klid. Spis masser af grøntsager og frugter - de fibre, de indeholder, hjælper med at forbedre stofskiftet og rense tarmene. En flad mave er kun mulig, når du slipper af med overskydende internt fedt.

Trin 2

Drik masser af vand. Vand er en reel healer for vores krop. Beriger alle celler med ilt, det fjerner overskydende toksiner og fornyer alle organer og forbedrer deres ydeevne.

Trin 3

Træk vejret i luften. Gå en tur i ethvert vejr. Løb, spring, leg med børn - fysisk aktivitet øger optagelsen af ilt i blodet, forbedrer vores generelle velbefindende og tillader ikke ekstra pounds at blive lagret.

Trin 4

Tag yoga op. Et stort antal strækøvelser slapper ikke kun af mavemusklerne, men strammer også gradvist og gendanner deres tone.

Trin 5

Drej rammen. Dette er en gammel dokumenteret måde at få mavemusklerne tilbage og også slippe af med siderne.

Trin 6

Øvelser. Og selvfølgelig skal du ikke glemme behovet for dagligt arbejde med mavemusklerne i forskellige øvelser. Nok 10-12 minutter om dagen - og din mave vil overraske dig behageligt.

Anbefalede: