Hvad Er Budgettet Til OL I London

Hvad Er Budgettet Til OL I London
Hvad Er Budgettet Til OL I London

Video: Hvad Er Budgettet Til OL I London

Video: Hvad Er Budgettet Til OL I London
Video: Mr Bean Olympics 2012 2024, Kan
Anonim

Hvert fjerde år henledes al sportsfans opmærksomhed på de olympiske starter. Sommer-OL 2012 afholdes i den britiske hovedstad. En sådan storslået sportsbegivenhed vil utvivlsomt kræve betydelige økonomiske omkostninger. Vil arrangørerne af legene kunne overholde det planlagte budget, eller bliver de nødt til at finde yderligere midler inden starten af sportsbegivenhederne?

Hvad er budgettet til OL i London
Hvad er budgettet til OL i London

I 2005 vandt Storbritannien retten til at være vært for de olympiske lege. Siden da er budgettet til denne begivenhed næsten fordoblet og nået 9,3 milliarder pund. Behovet for at justere indikatorerne skyldtes behovet for at styrke sikkerhedsforanstaltningerne. Derudover overvurderede de organiserende komitéer ved OL private investorers vilje til at finansiere forberedelserne til legene. I løbet af de sidste par år har organisationsudvalget hævdet, at det angivne beløb ikke overskrides. Et par måneder før starten på den olympiske start blev det klart for eksperterne, at tilliden hos arrangørerne af OL var velbegrundet.

Britiske sportsminister Hugh Robertson fortalte reportere, at arrangørerne af London Games formåede at nå det planlagte budget. Halvanden måned før konkurrencens start er der ikke brugt ca. 476 millioner pund af de bevillinger, der er afsat til konkurrencen. Mere end 60% af midlerne til OL i London blev tildelt af den britiske regering, 23% blev leveret af National Lottery og mindst 13% - af London City Hall.

Den britiske sportsminister bemærkede også, at selv i forbindelse med finanskrisen og store problemer i den internationale økonomi gik London ikke ud over det beløb, der var afsat til legene. Dette til trods for, at finansieringspakken desuden omfattede opførelsen af et internationalt center for journalister og opførelsen af den olympiske landsby.

I juni 2012 er forberedelserne til de olympiske lege næsten afsluttet. Supporttjenester, herunder transportnetværket, meddelte også, at de var parate til at konkurrere. London offentlig transport og Heathrow lufthavn er i stand til at klare den store tilstrømning af mennesker, sagde arrangørerne.

Det skal bemærkes, at de økonomiske virkninger af de olympiske lege ofte ikke betaler investeringen. De fleste af de konstruerede genstande forbliver efterfølgende uanmeldte, skønt de fortsat kræver betydelige midler til vedligeholdelse.

Anbefalede: