Sådan Kommer Du Til Finalen I EM

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Finalen I EM
Sådan Kommer Du Til Finalen I EM

Video: Sådan Kommer Du Til Finalen I EM

Video: Sådan Kommer Du Til Finalen I EM
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Europamesterskabet i fodbold 2012 er en stor begivenhed for fansen. Det er især interessant at besøge finalen i denne store sportsbegivenhed. Derfor har fans brug for information om, hvordan man køber billetter.

Sådan kommer du til finalen i EM 2012
Sådan kommer du til finalen i EM 2012

Instruktioner

Trin 1

Køb dine billetter på det officielle UEFA-websted. Forbered dig på, at dette måske ikke er let. Der er mange mennesker, der ønsker at købe dem, især lige før spilene. Det kan være noget lettere at købe de dyreste billetter, der koster fra 120 euro, da der er flere af dem. For at købe en billet på hjemmesiden skal du indtaste dit bankkortnummer. Bemærk, at hvis du har et Visa Electron-plastkort, kan der være problemer med betaling. Det er bedst at betale for køb online med MasterCard eller Visa Classic.

Trin 2

Kontakt filialen af All-Russian Society of Supporters i din by. En del af de billetter, der er tildelt Rusland under kvoten, distribueres gennem disse organisationer. Der er dog ikke mange sådanne billetter, og de går hovedsageligt til almindelige fans og supportaktivister fra forskellige fodboldklubber.

Trin 3

Kontakt et rejsebureau, der tilbyder overnatning for turister under kampen. Omkostningerne ved toget afhænger af det hotel, du vælger, og antallet af kampe, du vil deltage i. De gennemsnitlige omkostninger ved en sådan rejse er 2.000 euro. Det inkluderer at betale for billetter, tjekke ind på et hotel i mesterskabet, måltider samt at flytte rundt i de byer, hvor konkurrencens etaper afholdes. Billetter til Warszawa betales ekstra på den transport, du vælger.

Trin 4

Køb din billet fra en privat person. I de fleste tilfælde vil dette koste mere end gennem officielle distributører. Du kan finde sådanne tilbud gennem online fanfora. Vær dog forsigtig - der er stor risiko for at støde på en svigagtig billetbedrager.

Trin 5

Hvis du stadig ikke fik billetter, men du er tæt på konkurrencen, kan du prøve at købe dem lige på stadionet. Men i dette tilfælde løber du risikoen for overbetaling betydeligt.

Anbefalede: