Sådan Køber Du Fodboldbilletter Til Finalen I EM

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Fodboldbilletter Til Finalen I EM
Sådan Køber Du Fodboldbilletter Til Finalen I EM

Video: Sådan Køber Du Fodboldbilletter Til Finalen I EM

Video: Sådan Køber Du Fodboldbilletter Til Finalen I EM
Video: Denmark vs Germany 2-0 All Goals & Highlights ( EURO 1992 Final ) 2024, April
Anonim

I sommeren 2012 finder der en storslået sportsbegivenhed sted - Europamesterskabet i fodbold. Den elskede drøm for enhver elsker af denne sport er at komme til finalen. Dette er meget let at gøre.

Sådan køber du fodboldbilletter til finalen i EM 2012
Sådan køber du fodboldbilletter til finalen i EM 2012

Instruktioner

Trin 1

Det nuværende europæiske fodboldmesterskab er utvivlsomt den vigtigste fodboldbegivenhed i 2012. Vores team har en god chance for at opnå den højeste pris. Men selv i tilfælde af fiasko vil mange fans stadig se finalen live på stadionet (selvom andre hold går der). På trods af at turneringen afholdes i Polen og Ukraine, er det ret nemt at gøre det. Den nemmeste måde at gøre din elskede drøm til virkelighed på er at kontakte direkte dine venner, der bor på mesterskabet. Da visumet vil være åbent i turneringens varighed, kan billetter købes frit uden at fremvise et pas. Bed derfor dine venner om at booke billetter til den sidste etape på stadion.

Trin 2

Hvis du ikke har nogen bekendte i Polen og Ukraine, kan du bestille billetter online. Gå til ressourcen ticket-sport.ru. Dette websted leverer tjenester såsom ansøgning om pladser på stadionet samt deres reservation med efterfølgende betaling. For at gøre dette skal du gå til afsnittet "Fodbold" ved hjælp af hovedmenuen og derefter skifte til fanen med navnet "Fodboldmesterskabet i 2012". Du vil se en liste over billetter, der er til salg. På grund af det faktum, at priserne endnu ikke er sat, kan du blot placere en indkøbsordre eller efterlade en reservation. Så snart arrangørerne af mesterskabet indstiller billetprisen, giver de dig besked via e-mail eller ringer til det telefonnummer, du har forladt.

Trin 3

Hvis du ikke har tillid til de indsendte ansøgninger via Internettet og ønsker at sikre dig, at reservationen er gennemført, skal du gå til fanen "Om firma" fra hovedmenuen. Der finder du linjerne om implementeringen af køb af billetter via netværket. Nedenfor vises telefonnumrene på ressource hotline. Ring til dem, og lad dine oplysninger være nødvendige for at købe billetter.

Anbefalede: