Hvorfor En Lang Akselafstand Kunne Være En Tendens I Formel 1 -2019

Hvorfor En Lang Akselafstand Kunne Være En Tendens I Formel 1 -2019
Hvorfor En Lang Akselafstand Kunne Være En Tendens I Formel 1 -2019

Video: Hvorfor En Lang Akselafstand Kunne Være En Tendens I Formel 1 -2019

Video: Hvorfor En Lang Akselafstand Kunne Være En Tendens I Formel 1 -2019
Video: Introduction to ratios | Ratios, proportions, units, and rates | Pre-Algebra | Khan Academy 2024, April
Anonim

Hold kan flytte til en længere akselafstand til den næste kongelige sæson, da mere brændstof er tilladt.

Hvorfor en lang akselafstand kunne være en tendens i Formel 1 -2019
Hvorfor en lang akselafstand kunne være en tendens i Formel 1 -2019

For at give piloter mulighed for at angribe mere over en afstand og ikke kun for at spare brændstof, stiger grænsen for brændstofforbrug fra 105 kg til 110 kg.

Det ekstra brændstof skal gøre det muligt for ryttere at opgive taktikken med at få fødderne ud af speederen tidligt - noget som ikke kun de, men også fans hadede.

Imidlertid har muligheden for at bruge ekstra brændstof også ulemper. Hvis hold ønsker at bruge den maksimale tilladte mængde brændstof, skal de øge tanken - det betyder, at det vil tage værdifuld plads inde i bilen.

Designere kan ikke bare gøre brændstoftanken højere, da reglerne foreskriver, at brændstof skal holdes inden for 400 mm fra bilens længdeakse.

Den eneste løsning i denne situation er en lang brændstoftank, men så bliver holdene enten nødt til at klemme komponenterne bagud i et mindre rum eller blot gøre bilen længere.

Sidste år var der en stor forskel mellem topholdene med hensyn til akselafstand.

I Red Bull var det den mindste - 3550 mm efterfulgt af Ferrari - 3621 mm og Mercedes - 3726 mm.

Mercedes har ikke noget ønske om at gøre bilen længere, da de allerede foretog lignende ændringer i 2018. Så Silver Arrows-designerne arbejder bare på at gøre bilens bageste bedre.

Og selvom holdet vil øge længden af bilen som helhed, vil det stadig lade akselafstanden være uændret? så hun går ind i den nye sæson med det koncept, hun allerede kender.

Red Bull og Ferrari har stadig plads til at gøre bilen større. Det anslås, at de har brug for 7 mm for et ekstra kilo brændstof, så generelt kan de øge bilen med mere end 30 mm. Nogle beslutter endda at tilføje 50 mm.

En anden faktor, der kan spille en rolle - hvis hold vil øge akselafstanden, kan de helt følge Mercedes-stien og gøre bilerne meget lange.

Mercedes har længe været overbevist om fordelene ved en større bil - det ekstra karosserisæt genererer mere downforce, hvilket udligner ulemperne ved mere vægt og mindre smidighed i langsomme sving.

Ifølge nogle spekulationer vil Ferrari øge bilen igen i år. Dette vil være resultatet af forlængelse af drivlinjen, som vil flytte motoren væk fra baghjulene, så baghjulsophænget kan redesignes.

Hvis Ferrari tager denne rute for at opfylde sine vægtfordelingskrav, bliver den nødt til at bevæge forhjulene lidt fremad.

Til gengæld vil dette give plads til nye ideer i sidepontonområdet, hvor Ferrari har ført pelotonet de seneste år.

At finde ekstra downforce og samlet effektivitet er blevet endnu vigtigere, da frontvingerne er lettere og sideafbøjningerne lavere og længere fra 2019.

Derudover kan nogle hold tage en helt anden tilgang til brændstof - de ignorerer måske fordelene ved et højere brændstoftankindhold.

Flere gange var der situationer, hvor holdene ikke allerede tankede bilen fuldt ud og ledte efter fordele ved en lettere bil.

I betragtning af at 10 kg brændstof tager 0,3 sekunder pr. Omgang, kan det naturligvis være fristende at ikke fylde bilen helt op, hvis dette ikke påvirker ydeevnen.

Dette kan ikke anvendes på hvert løb, men vil der være en åbenbar fordel ved dette på individuelle stadier? Eller vil effektiviteten blive hårdt påvirket, hvis der ikke bruges ekstra brændstof?

En anden faktor at overveje er, at på grund af de nye regler vil biler have mere luftmodstand - så der skal brændes mere brændstof for at få bilen op til maksimal hastighed på lige.

Anbefalede: