Hvordan Man Bygger Muskler Til En Mand

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Til En Mand
Hvordan Man Bygger Muskler Til En Mand

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Til En Mand

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Til En Mand
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

Styrke, muskelmasse og detaljeret lindring er de vigtigste mål for dem, der begynder atletisk gymnastik. Alle disse komponenter er vigtige, men for at skabe en harmonisk foldet figur er det første skridt at opbygge muskelmasse. De pumpede muskler vil være det fundament, hvorpå du kan bygge en atletisk krop.

Hvordan man bygger muskler til en mand
Hvordan man bygger muskler til en mand

Nødvendig

  • - vægtstang
  • - håndvægte
  • - gymnastikbar
  • - gymnastikstænger
  • - power trainers.

Instruktioner

Trin 1

Opret et indledende muskelopbygningsprogram baseret på en ugentlig træningscyklus på 3-4 træningsprogrammer. På den første dag i cyklussen skal du udføre øvelser for at udvikle musklerne i ryggen og brystet, den anden træningsdag skal du bruge musklerne i arme og skuldre og afsætte resten af dagen til at arbejde på dannelsen af musklerne af benene. Tag en separat træning for at arbejde på abdominal pressen. Når du træner, skal du inkorporere maveøvelser med hver styrketræning.

Trin 2

Brug frie vægte - vægtstænger og håndvægte til at pumpe forskellige muskelgrupper op. Medtag i programmet pressen på en vægtstang, der står og ligger, løfter arme med håndvægte, squats med vægte. Brug brystudviklingsøvelser ved hjælp af en speciel bænk med variabel hældning.

Trin 3

Hvis du træner i et atletisk motionscenter, skal du bruge vægte og remskiver til at opbygge dine muskler. Træningsmaskiner giver dig mulighed for at ordne kroppen under træning og mere subtilt dosere belastningen.

Trin 4

For at udvikle muskler i din ryg, bryst og arme skal du trække på baren såvel som push-ups fra gulvet og på parallelle stænger. Efter afslutningen af tilbagetrækningscyklussen og når niveauet for mellemtræning skal du bruge yderligere vægte, når du udfører øvelser på dette apparat.

Trin 5

Opbyg lasten gradvist og jævnt. Husk, at muskelfibre vænner sig til en stabil belastning, der ikke ændrer sig over tid, så muskelvækst kan stoppe. For muskelvækst, sæt dem i en tilstand af stress ved at øge vægten af apparatet, antallet af gentagelser og sæt. For bedre muskelvækst skal du gentage hver styrkeøvelse mindst otte gange i en tilgang.

Trin 6

Giv din krop masser af tid til at hvile og slappe af. Det er bedst at have en hviledag eller to mellem styrketræning. Søvn skal være mindst otte timer; det er under søvn, at der produceres hormoner, der regulerer muskelvækst, og metaboliske processer nedsættes, hvilket også bidrager til en stigning i muskelfibre.

Anbefalede: