Hvordan Man Bygger Muskler Til Masse

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Til Masse
Hvordan Man Bygger Muskler Til Masse

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Til Masse

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Til Masse
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

Den første udfordring, som en nybegynder i bodybuilding-ansigter får en god muskelmasse for at gøre det til lettelse. Der er mange vanskeligheder ved gennemførelsen af denne opgave, da ikke alle ved, hvordan man gør det korrekt.

Hvordan man bygger muskler til masse
Hvordan man bygger muskler til masse

Er det nødvendigt

  • - motionscenter
  • - formen;
  • - vægtstang
  • - håndvægte
  • - bænk;
  • - højt kalorieindhold.

Instruktioner

Trin 1

Gå i gymnastiksalen 2-3 gange om ugen. Du kan kun få store muskler ved hjælp af en vægtstang og håndvægte. Selvom mange stadig mener, at en vandret stang med ujævne stænger også er egnet til dette formål. Dine muskler skal overbelastes fra gymnastiksalen. Først da starter processen med muskelvækst. Gør brystøvelser til dette formål? (bænkpresse), ben (barbell squat) og ryg (deadlift). Det vil sige, at hver træning skal have mindst en grundlæggende øvelse. Antallet af tilgange er mindst 5, og gentagelserne er fra 8 til 12.

Trin 2

Suppler din træningsplan med isolerede muskelgruppeøvelser. Det er også meget vigtigt at indlæse resten af de mindre muskelgrupper, såsom triceps, biceps, abs, deltoider osv. Følg princippet - lav 1 grundlæggende og 2-3 isolerede øvelser hver træning. For eksempel på mandag skal du lave bænkpres, abs og biceps. Antallet af sæt og reps er det samme som i de grundlæggende.

Trin 3

Spis mindst 5-6 gange om dagen hver 3. time. Den daglige diæt er et endnu vigtigere aspekt af hurtig vægtøgning end træning. Spis kun fødevarer af høj kvalitet med et højt proteinindhold, fedt og kulhydrater. Disse inkluderer: cottage cheese, creme fraiche, æg, fisk, lam, oksekød, blæksprutte, bananer osv. Spis mere kulhydrater inden træning og mere protein efter og om natten. Drik også ca. 1,5 liter rent vand om dagen. Dette vil hjælpe optagelsen af mad hurtigere.

Trin 4

Hvil efter hver klasse i gymnastiksalen. Uden en dyb 8-timers søvn er det umuligt at håbe på muskelgevinst. Det er også meget vigtigt at hvile i løbet af dagen for at komme hurtigere. Menneskelig fysiologi er sådan, at muskler vokser under hvile. Glem derfor aldrig dette vigtigste aspekt af træningsprocessen.

Anbefalede: