Hvorfor NHL Kaster Fisk På Is

Hvorfor NHL Kaster Fisk På Is
Hvorfor NHL Kaster Fisk På Is

Video: Hvorfor NHL Kaster Fisk På Is

Video: Hvorfor NHL Kaster Fisk På Is
Video: Хитрый Спинозавр и Тираннозавр Рекс - Мультик про динозавров на русском языке 2024, April
Anonim

Mange hockeyfans kunne se fisk kastes på isen i NHL-spil, men hvad er dette fænomen? Almindelig hooliganisme eller tradition?

Hvorfor NHL kaster fisk på is
Hvorfor NHL kaster fisk på is

Til at begynde med skal det bemærkes, at ikke alle fisk er egnede til traditionel kastning på is. Kun havkat smides. Og kun Nashville Predators fans gør dette rod. Dette sker udelukkende i slutspillet, og her er hvorfor: i 2003 tog "rovdyrene" deres vej til Stanley Cup for første gang. En af fansen besluttede at fejre denne begivenhed på en temmelig usædvanlig måde og kastede en havkat på isen. Siden da er det blevet traditionelt sjovt. Og nu, hvis Nashville har sikret sig en billet til slutspillet, vil vi helt sikkert se en anden fisk på isen.

Billede
Billede

Fans stoppes ikke engang af det faktum, at de bliver nødt til at svare for dette trick. Desuden skal resten af kampen på deres yndlingshold, fansen, der kaster fisken, tilbringe på politistationen, der vil de også udstede hooliganisme. Men det kan være endnu værre: i et af spilene i den sidste serie af Nashville Predators - Pittsburgh Penguins kastede en anden traditionselskere en havkat på isen. Og ud over hooligan-handlinger forsøgte de at inkriminere ham med ulovlig bæring af våben.

På trods af alle de ubehagelige øjeblikke lever den muntre "fisk" tradition. I hjemmets arena for "rovdyr" sælger de endda souvenirs med den berygtede fisk.

Anbefalede: