Hvordan Man Lærer At Kæmpe

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Kæmpe
Hvordan Man Lærer At Kæmpe

Video: Hvordan Man Lærer At Kæmpe

Video: Hvordan Man Lærer At Kæmpe
Video: Lær at shuffle(Basics steps) - af Jonas Palm 2024, April
Anonim

Kamp er ikke måden at løse de fleste problemer på. Imidlertid ønsker flere og flere mænd og kvinder at lære at beskytte sig selv og deres kære i denne turbulente tid.

Hvordan man lærer at kæmpe
Hvordan man lærer at kæmpe

Den rigtige tilgang til kampene

Først og fremmest skal du forstå, at det er umuligt at lære at kæmpe på kort tid. Når alt kommer til alt skal du gennemgå psykologisk, fysisk træning og kamptræning. Uden at gå igennem nogen af disse faser er det usandsynligt, at du bliver en god fighter.

Vælg den type brydning, du vil lave. Til gadekampe (situationer med åben aggression uden for ringen eller hallen) er judo, boksning, kickboxing, kampkarate eller freestyle wrestling bedst egnet. Alle disse typer kampsport er gode, fordi de virkelig rammes og virkelig læres at komme væk fra slaget. Inden for rammerne af disse kunstarter forklarer de og viser, hvordan man rammer smertepunkterne.

Hemmeligheden ligger i en integreret tilgang

Når du først har valgt at kæmpe, skal du indstille dig på en lang læringsproces. At mestre kampteknikken og bringe kroppen i den ønskede fysiske form vil tage mindst et par år. For at opbygge muskelmasse, suppler brydningsaktiviteter med generel fysisk forberedelse - øvelser med en vægtstang eller håndvægte, løb eller svømning. Sådanne aktiviteter udvikler udholdenhed og styrke, fremskynder reaktion og temperamentskarakter. Både brydning og fysisk træning skal være regelmæssig. Samtidig er det meget vigtigt at øge belastningen gradvist. Ideelt set skal du koordinere din generelle fysiske træning med din wrestling coach. Han hjælper dig med at vælge den rigtige træningsrytme, bestemme det korrekte belastningsniveau.

Den utvivlsomt fordel ved enhver seriøs kampsportklub er evnen til at bekæmpe en live modstander. Du kan ikke få praktiske færdigheder uden ægte kontaktuddannelse. Bøger og teoretiske kurser giver dig ikke den erfaring eller information, der kan opnås under den første kontaktsparring under vejledning af en erfaren coach.

Vær ikke bange for at stille din træner spørgsmål, som du måske synes er dumme. Hvis du ikke forstår noget under din træning, skal du sørge for at kontrollere detaljerne med det samme. Uventede huller i kampteknik eller teoretisk viden kan vise sig at være det værste i kritiske situationer.

Følelser er et meget vigtigt aspekt af forberedelsen til en kamp. De fleste civiliserede mennesker har en slags psykologisk barriere i deres hoveder, der ikke tillader dem at skade andre mennesker. Det er nødvendigt at lære at omgå denne barriere i en situation med åben trussel, der frigør instinktet om selvbevarelse. Træneren vil højst sandsynligt fortælle dig om metoderne til at omgå denne barriere, og sparring med modstandere, der er omtrent lig med dig, hjælper med at slippe af med frygt for smerte og kamp.

Anbefalede: