Sådan Vaskes Snowboardtøj

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vaskes Snowboardtøj
Sådan Vaskes Snowboardtøj

Video: Sådan Vaskes Snowboardtøj

Video: Sådan Vaskes Snowboardtøj
Video: How To Wash Your Snowboard Jacket, Pants & Outerwear 2024, Kan
Anonim

Snowboardtøj har brug for særlig pleje, så holder de længere, mister ikke deres udseende og vigtige kvaliteter. Hvordan vaskes og rengøres produkter lavet af membranstof, fleece, dun?

Sådan vaskes snowboardtøj
Sådan vaskes snowboardtøj

Instruktioner

Trin 1

Udsæt ikke membranstoffer for aggressivt kemisk angreb. Dette betyder, at blegning og renseri er forbudt, ligesom pulvere med bioenzymer. Vælg produkter specielt designet til membranstoffer. Blød ikke jakken i blød, temperaturen bør ikke være højere end 40 grader. Brug ikke den automatiske centrifugering, når du vasker i maskinen - det ødelægger stoffets struktur; begræns dig til et blidt regime, tør ting på en bøjle og stryg aldrig! Men det er muligt og nødvendigt at behandle det efter tørring med en særlig vandafvisende imprægnering. Vælg bare et produkt specifikt til tøj - imprægnering til telte og telte fungerer ikke for dig.

Trin 2

Det er bedre at overlade rengøringen af dunede ting til fagfolk. Hvis du beslutter dig for at rydde ned dunjakken selv, skal du vaske den ved lav temperatur i hånden eller i en maskine med specielle rengøringsmidler, skyl grundigt og tør så hurtigt som muligt. Der skal lægges særlig vægt på tørring - vådt fnug vil simpelthen rådne under opbevaring. Det er nødvendigt at opbevare dunjakker i udrettet form, ellers kager dunen gradvist og mister sine isolerende egenskaber.

Trin 3

Fleece tøj kræver den samme blide tilgang, bortset fra at et enklere vaskemiddel kan bruges. Stryg bare ikke fleeceemner og tør ikke på en radiator eller varmelegeme - de mister deres visuelle appel. Der er specielle forbindelser, der genopretter de vandafvisende egenskaber ved fleece - tag regningen og skyl fleece ting efter vask i en sådan opløsning, de holder dig meget længere.

Trin 4

Snowboard termisk undertøj, som ethvert andet termisk undertøj, kan vaskes i vaskemaskinen, vælg bare en blid tilstand og en lav temperatur. Hvis du følger disse regler, vil snowboardingstøj ikke kun beholde deres udseende, men vil varme dig og beskytte dig i meget lang tid.

Anbefalede: