Hvordan Man Får Muskelmasse På En Måned

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Får Muskelmasse På En Måned
Hvordan Man Får Muskelmasse På En Måned
Video: Hvordan Man Får Muskelmasse På En Måned
Video: MIN GUIDE TIL STØRRE MUSKELMASSE!🤩 DE 5 VIGTIGSTE REGLER 5 FOR KOST OG TRÆNING! 2023, Februar
Anonim

En person, der ønsker at få yderligere muskelmasse på kort tid, skal følge et par enkle regler. Mange af dem er velkendte, men få følger dem. Men hvis du virkelig ønsker at nå dit mål, vil du overholde hvert af disse krav.

Et par enkle regler hjælper dig med at få den ønskede form
Et par enkle regler hjælper dig med at få den ønskede form

Instruktioner

Trin 1

For det første skal du foretage justeringer af din egen diæt. På tidspunktet for at få muskelmasse skal du skifte til separate måltider. Det består i separat forbrug af protein og kulhydratfødevarer. Dette skyldes, at der kræves et surt miljø i maven til fordøjelsen af ​​proteiner og et alkalisk miljø for kulhydrater. Protein mad omfatter kød, fisk, mælk osv., Kulhydrat mad - korn, brød, pasta osv. Hvis du spiser disse to typer mad på samme tid (for eksempel kartofler med kylling), er maven under øget stress, den skal konsekvent skabe to modsatte miljøer til fordøjelsen af ​​mad. Der er en tredje type mad - neutral, den inkluderer grøntsager, frugt, frø, nødder. De kan spises med ethvert kulhydrat- eller proteinfoder. Således vil du skabe forudsætningerne for at få muskelmasse, hvis du spiser rationelt og klogt.

Trin 2

Del hele din daglige diæt i 6 eller endda 8 måltider. Derfor skal du reducere mængden af ​​mad, der spises ad gangen. Dette skyldes det faktum, at ved det næste måltid skulle al mad fra det foregående indtag allerede være fordøjet.

Trin 3

Husk at spise morgenmad hver morgen. Dette er et must-have måltid og bør være et af de mest rigelige. Spis også et lille måltid kort før sengetid.

Trin 4

Vær opmærksom på regimet. Sørg for at observere otte timers søvn. Med en nats hvile vil din krop komme sig fuldstændigt tilbage fra en hård dag og være klar til god madabsorption og muskelopbygning.

Trin 5

Få regelmæssig styrketræning. Træningsmaskiner er den bedste måde at forme lettelsen på, hvor du vil. Drik protein shakes efter klassen. Brug tjenesterne fra en erfaren træner, han vil give dig råd om at få muskelmasse, der er specielt egnet til din forfatning.

Populær af emne.