Sådan Pumpes Din Krop Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Din Krop Op
Sådan Pumpes Din Krop Op

Video: Sådan Pumpes Din Krop Op

Video: Sådan Pumpes Din Krop Op
Video: ТИТАН БЛИЗОК #3 видео игра Shadow Fight 2 бой с тенью от Фанни Геймс ТВ 2024, Kan
Anonim

Mange unge mennesker vil gerne have en pumpet sexet krop. Men ikke alle kender de grundlæggende aspekter af muskelpumpning. De er ikke begrænset til bare at gå i gymnastiksalen og tage en lang pause.

Sådan pumpes din krop op
Sådan pumpes din krop op

Er det nødvendigt

  • - motionscenter
  • - sportsuniformer
  • - sports ernæring
  • - en afbalanceret diæt.

Instruktioner

Trin 1

Sæt et specifikt mål for dig selv at træne i gymnastiksalen. Det er meget vigtigt altid at bestemme dit nuværende niveau for fysisk udvikling. Opgaverne i træningsprocessen, der skal løses, afhænger af ham. Hvis du er fysisk svag, skal du i den første træningsmåned kun tilpasse sig belastningen. Hvis du allerede har spillet sport, så sæt et mål for dig selv at opbygge for eksempel 2 kg muskler på 4 uger. Det vil være ret ægte. Sæt alt på papir og bevæg dig systematisk mod dit mål.

Trin 2

Lav grundlæggende og isolerede øvelser med tungt udstyr. Uanset din opgave er det umuligt at pumpe din krop op ved at træne udelukkende på simulatorer. Du skal generelt glemme dem i de første seks måneder af træningen. Arbejd kun med en vægtstang og håndvægte. Lav basale øvelser i ryg, ben og bryst.

Trin 3

Fuldfør dette sæt med isolerede øvelser til skuldre, triceps, biceps, deltoids og abs. Arbejd ikke mere end 4 muskelgrupper i en træning. Foretag hver øvelse med maksimal indsats. Antallet af sæt er 4. Antallet af gentagelser er 8-10.

Trin 4

Overvåg indtagelsen af alle vigtige mikronæringsstoffer i kroppen. Ernæring er det næstvigtigste aspekt af muskelopbygning. Uden det vil alle øvelser være forgæves. Spis mere fisk, hytteost, boghvede, ris, frugt og kylling. Spis mindst 6 små måltider om dagen. Husk, at mængden af protein skal være tre gange din nuværende vægt. Dette vil være et stærkt anabolsk boost til muskelvækst.

Trin 5

Spis protein og vinder. Sportsernæring er også nødvendig for at pumpe kroppen op. Protein shakes er en stor butik med protein, der mangler enkle fødevarer. Forbrug det tre gange om dagen mellem måltiderne. Den anbefalede mængde er 30 gram. Bland pulveret med 300 ml varm mælk og ryst det i en speciel ryster. Drik vinderen før og efter din træning. Det vil hjælpe med at genoprette kroppens styrkereserve inden den kommende stress.

Anbefalede: