Muskelmasse: Hvordan Man Bygger Det Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Muskelmasse: Hvordan Man Bygger Det Hurtigt
Muskelmasse: Hvordan Man Bygger Det Hurtigt

Video: Muskelmasse: Hvordan Man Bygger Det Hurtigt

Video: Muskelmasse: Hvordan Man Bygger Det Hurtigt
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2023, Juni
Anonim

En smuk krop er en garanti for sundhed og opmærksomhed hos de mennesker omkring dig. Mange atleter ønsker at opbygge muskler hurtigt, men det kræver at kende kroppens fysiologi og forberede sig på hård træning.

Muskelmasse: hvordan man bygger det hurtigt
Muskelmasse: hvordan man bygger det hurtigt

Instruktioner

Trin 1

For hurtig muskelforøgelse af høj kvalitet skal du forstå tre ting. Du skal organisere træningsprocessen korrekt, spise rigtigt og hvile ordentligt. For at organisere træning skal du vælge et rum med så få simulatorer som muligt. Du har brug for gratis vægte - håndvægte, vægtstænger, så mange pandekager som muligt til dem. Og du har også brug for strømstativ til squats og markløft, parallelle bjælker og en vandret bjælke. Det er godt, hvis du finder en god træner, helst en tidligere vægtløfter, der viser dig den korrekte træningsteknik, ikke fylder dig med alle mulige uforståelige piller og tvinger dig til at udføre 10 øvelser pr. Træning.

Trin 2

Din træning vil kun bestå af tre øvelser. Disse er markløft, squats og bænkpress. Start med markløft. Ferie. Så gør squats. Ferie. Så bænkpressen og to dages hvile. Så er alt igen. De der. du laver kun en øvelse for hver træning. Det er meget vigtigt konstant at øge belastningen og gøre det rigtigt. Forøg belastningen som følger: du udfører hver øvelse i 5 sæt med 5 gentagelser med en vis vægt på bjælken. Så snart du var i stand til at udføre alle fem tilgange med høj kvalitet uden at krænke teknikken til at udføre øvelsen, er du velkommen til at tilføje 5 kg til vægtstangen. Og igen, igen, indtil du kan gennemføre 5 til 5. Så med tiden når du imponerende skalaer. Nå, så tænk selv, hvis du trykker på 140 kg., Gør markløft med en vægt på 180 kg. og squat fra 160 kg. vil din muskelmasse være lille?

Trin 3

Spis rigtigt. Spis mere protein mad - kylling, oksekød, hytteost, fisk. Du har også brug for kulhydrater - ris, boghvede, havregryn, pasta. Drik naturlig juice og inkluder frisk frugt og grøntsager i din kost. Drik grøn te hver dag. Det er en stærk antioxidant, der kan hjælpe dig med at komme dig hurtigere efter hårde træningsprogrammer. Sørg for at indtage honning. Den indeholder sporstoffer, der ikke findes i andre produkter. Sov mindst 8 timer om dagen. Dette er en af forudsætningerne for restaurering af høj kvalitet.

Populær af emne.