Hvordan Ronaldo Slår

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Ronaldo Slår
Hvordan Ronaldo Slår

Video: Hvordan Ronaldo Slår

Video: How Ronaldo takes a freekick (danish) - Hvordan Ronaldo tager et frispark. 2022, December
Anonim

Hver fodboldspiller rammer bolden forskelligt. Velikie Pele, Gerd Muller, Oleg Protasov forstyrrede rivalernes målmænd i deres signaturstil. Hvis man nu spørger flertallet af fans, hvilken af ​​spillerne der har deres eget unikke spark, vil det overvældende flertal udnævne lederen af ​​det spanske Real Madrid og det portugisiske landshold Cristiano Ronaldo.

Ronaldos slag er altid farlige
Ronaldos slag er altid farlige

Instruktioner

Trin 1

Under kampen sparker portugiserne normalt med venstre fod og indersiden af ​​foden. Sådan kan du sende bolden, hvor du virkelig har brug for den. Det er sandt, at dette ikke viser sig at være et snoet strejke, men det vil være mere præcist og stærkt. Hovedhemmeligheden bag Cristiano Ronaldo med hensyn til udførelse af strejker er en meget kort sving, næsten usynlig for målmanden. Derfor viser slaget sig at være bidende, uventet og nøjagtigt. Og her gør det ingen forskel, om der var tid til at håndtere bolden eller Cristiano rammer med et enkelt tryk foran alle rivaler.

Trin 2

Separat skal det siges om de frispark, der udføres af portugiserne. Det var trods alt Ronaldo, der skabte sin egen unikke frisparkstil, der forvirrer de bedste målmænd i verden. Hvordan slår han Cristiano, hvad er hemmeligheden bag hans bidende og i mange tilfælde uimodståelige slag fra straffesparksstedet.

Trin 3

Du skal starte fra standen, som Ronaldo tager før et frispark. Først skal du træde tilbage fem trin fra bolden, og trinnene skal være brede. Når løbet er afsluttet, skal det første trin gå til venstre, og først derefter begynder Ronaldo at bevæge sig mod bolden. Det skal bemærkes, at Cristiano ikke løber hurtigt op og lægger stor vægt på at sætte sin pivotfod tydeligt ved siden af ​​bolden.

Trin 4

Hvis vi taler om den del af bagagerummet, som Ronaldo rammer bolden med, så er dette indersiden af ​​den. I øjeblikket af strejken er det simpelthen nødvendigt, at det slående ben fortsætter strejken til venstre. Og portugiserne bevæger også hele kroppen til venstre for at give slaget mere kraft. Og hvis alt viser sig perfekt, har selv den bedste målmand næsten ingen chancer for at afvise et sådant skud på mål. Det skal også bemærkes, at Cristiano Ronaldo i anslagsøjeblikket ikke ser på det mål, som han rammer, men på bolden.

Populær af emne.