Sådan Bringes Figuren Tilbage Til Normal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bringes Figuren Tilbage Til Normal
Sådan Bringes Figuren Tilbage Til Normal

Video: Sådan Bringes Figuren Tilbage Til Normal

Video: Sådan Bringes Figuren Tilbage Til Normal
Video: Носите это в левом кармане, и к Вам придут деньги 2024, Kan
Anonim

Hver person ønsker at være attraktiv. Flot udseende er selvtillid og yderligere muligheder. En god figur er en integreret del af en persons attraktive udseende. Og det er meget vigtigt at holde din krop i form. Men først skal det bringes i denne form.

Sådan bringes figuren tilbage til normal
Sådan bringes figuren tilbage til normal

Instruktioner

Trin 1

Forstå ernæring. Dette betyder ikke en sult diæt, hvis du har et par ekstra centimeter på hofter og talje. Maden skal være afbalanceret i sammensætningen, regelmæssig og komplet.

Trin 2

Vær opmærksom på hvad du spiser. Giv præferencer til uraffinerede naturlige produkter - grøntsager, kød, frugt, korn osv.

Trin 3

Opdel hele dit daglige måltid i 4-5 måltider. Fraktioneret mad i små portioner (250-300 gram) er nøglen til en god figur.

Trin 4

Spring over solide middage. Lidt fisk eller magert kød, et par spiseskefulde grøntsagssalat med olivenolie klarer sig fint. Spis ikke senere end 4 timer før sengetid. Det er nødvendigt at gå i seng på tom mave.

Trin 5

Prøv at undgå snacking. Du bemærker måske ikke engang, hvordan slik, chips, kiks, sandwich og nødder pr. Dag, du sluger på en anden halvanden daglige kvoter af kilokalorier, der deponeres i fedt på hofter og talje.

Trin 6

Husk, alt, hvad der ikke er vand, er mad. Te, kaffe med sukker, cola, juice, kefir, kompot er næringskilder og kilokalorier. Dem, hvorfra figuren svømmer.

Trin 7

Hvis du er overvægtig, skal du skære ned på din diæt. Opret et kalorieunderskud, så kroppen begynder at bruge lagret energi - fedt. Gør dette gennem diæt og ved at øge dit energiforbrug gennem træning.

Trin 8

Sørg for, at din diæt er afbalanceret. Du må ikke sulte! Det har vist sig, at for meget reduktion af indkommende kalorier sænker stofskiftet. Skær ikke ernæringsværdien af din diæt med mere end en fjerdedel.

Trin 9

Drik vand. 1,5 liter om dagen mindst. Mange moderne mennesker lider af dehydrering, ofte uden selv at vide det. Desuden er følelsen af sult og tørst undertiden let at forvirre, og dette fører til overspisning.

Trin 10

Gå ind til sport. Vælg din aktivitet i henhold til dit niveau af fysisk kondition. Lad det være et par aerobic-klasser om ugen, body flex som en morgenøvelse, et besøg i poolen, en cykel eller bare en og en halv times gåtur før sengetid. Det er vigtigt at bevæge sig.

Trin 11

Definer din livsstil igen. Giv præference til aktiviteter, der kræver fysisk aktivitet. I stedet for at se tv-shows i weekenden, tag en cykeltur ud af byen. Og vender tilbage fra kontoret, gå de sidste par stop til huset. Dette vil helt sikkert gavne både din figur og dit helbred.

Anbefalede: