Forbereder Figuren Til Deadlift Om Sommeren

Indholdsfortegnelse:

Forbereder Figuren Til Deadlift Om Sommeren
Forbereder Figuren Til Deadlift Om Sommeren

Video: Forbereder Figuren Til Deadlift Om Sommeren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Lower Body Lift - Marking the Patient (Pt.1) | Salameh 2023, Februar
Anonim

På trods af at året næsten ikke er begyndt, vil tiden til sommeren flyve hurtigt. Lige nu er det værd at tænke på figurens lindring, stramme musklerne. Hvordan vælger jeg en øvelse for at få indflydelse på mange muskler og ledbånd på én gang?

Deadlift
Deadlift

Hvilken træning er lige så effektiv for alle aldre og passer til både mænd og kvinder? Deadlift. Det giver dig ikke kun mulighed for at pumpe musklerne op i lår, balder, biceps og quads. Ved hjælp af trækkraft øges kroppens samlede udholdenhed og styrke. Tror ikke, at denne øvelse kun er egnet til professionelle kraftløftere eller bodybuildere. Det er lige så nyttigt for alle.

Hvad er vigtigt at vide om markløft?

  1. Det kan gøres af både mænd og kvinder. Det er kun nødvendigt at vælge de rigtige startvægte. For kvinder er pluset, at underarmens potentielt svage muskler, den indre overflade af benene, pumpes. På samme tid forbedres kroppens lindring betydeligt, musklerne i maven og balderne trænes.
  2. Age of deadlift er ikke en hindring. Motion kan med sikkerhed inkluderes i en omfattende træningssession for ældre. På grund af aktivering af stofskiftet forynges dannelsen af ​​peptidbindinger, dødløft og toner kroppen.
  3. Dette er den eneste øvelse, der træner så mange store og små muskler på én gang. Det involverer omkring 80% af menneskelige muskler. Musklerne i underbenet, lårene, balderne trænes. Der er belastning på rygmusklerne.

Hvad er markløft?

For ikke at blive forvirret for begyndere, vil vi fortælle dig, hvilke typer dødløft er opdelt i.

Der er en grundlæggende positur, det er også en klassisk. Dens derivater er deadlift eller dead-lift. Deadlift udføres kun med lige ben eller meget let bøjet i knæene.

Hvis atleten vil tage meget vægt, bruges sumostilen. Metoden blev navngivet analogt med japansk teknologi. I den er benene placeret omkring halvanden skulderbredde fra hinanden, knæleddene og strømperne vendes lige udad. Optagelsen er også bred og blandet.

Når markløft udføres, og bjælken ikke sænkes ned på gulvet, kaldes denne type rumænsk. Takket være dette udføres belastningen på ryggen ikke, quadriceps og hamstrings er aktivt involveret.

Regler for udførelsesteknik

  • Du skal kun starte med lave vægte og få gentagelser.
  • Mellem træning med markløft er det bydende nødvendigt at tage en pause i en uge eller endda 10 dage. Hvorfor? Det er simpelt. Muskelfibre vokser kun efter maksimal spænding. For at gøre dette har aminosyrerne i de hvide kæder brug for tid til at komme sig.
  • Vægten løftes kun i gymnastiksalen. Begyndere skal sørge for at hente en mere erfaren atlet eller træner. De hjælper dig med at opbygge en pose.
  • De begynder at udføre ved hjælp af flere tilgange, gradvist øges til 4 med 8 eller 12 gange.
  • Udfør en let opvarmning inden selve lektionen. Dette kan være cardio, squats eller pull-ups.

Hvem må absolut ikke løfte løft?

Det er forbudt at inkludere trækkraft i komplekset af aktiviteter for dem, der tidligere har haft problemer med rygmusklerne, rygsygdomme, skader, herunder med nerveender.

Henstilling

Begynd at træne markløft nu, og så om sommeren viser du modigt store muskler på stranden.

Populær af emne.