Sådan Gennemføres Fodboldtræning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gennemføres Fodboldtræning
Sådan Gennemføres Fodboldtræning
Anonim

Fodboldtræning er en rutineproces. Men det er en integreret del af forbedringen af kampens præstationer. Træneren skal effektivt planlægge og gennemføre kompetent træning for at forbedre fremskridt i spil.

Sådan gennemføres fodboldtræning
Sådan gennemføres fodboldtræning

Instruktioner

Trin 1

Spørg spillerne inden træning, hvis nogen af dem er blevet såret eller såret. Hvis nogen svarer ja, bed atleten om at se en læge. Selv hvis du er i tvivl, skal du sørge for, at han aldrig deltager i træningen. Det medicinske team skal nøjagtigt bestemme arten og sværhedsgraden af skaden. Dette er en meget alvorlig sag, da en gentagelse af skade kan forekomme, og atleten vil falde ud af handling i lang tid.

Trin 2

Bed spillerne om at gå langsomt et stykke tid og derefter beordre dem skarpt til at øge tempoet. Gør dette, så de accelererer i samme sekund. Endelig bed dem om at køre let. Afslut denne del af din træning på 10 minutter.

Trin 3

Få spillerne til at strække alle større muskelgrupper. De vigtigste sektioner: lårets muskler, hamstring, inguinal og quadriceps. Sørg også for, at de strækker hele kroppen godt. Denne vigtige del af præparatet bør ikke tage mere end 10-15 minutter.

Trin 4

Giv spillerne et par minutter efter strækning. Lad spillerne lave deres personlige øvelser eller komplekser.

Trin 5

Instruer spillerne at løbe hurtigere end i starten af sessionen. Giv en kommando til at accelerere hvert 30. sekund. Sørg for, at den ikke varer mere end 5 sekunder. Udfør denne type arbejde i 10 minutter, indtil spillerne føler sig trætte.

Trin 6

Giv spillerne bolden til den næste del af træningen. Organiser dette, så en gruppe spillere skaber en levende cirkel, og flere af dem står inde i den. Målet for de spillere, der danner en cirkel, er at holde bolden. Gruppen i ham skal prøve at opfange ham. Således spiller alle spillere 2 roller. Tillad 15 minutter til denne del af træningen.

Trin 7

Lav en debriefing i slutningen af din træning. Påpeg de øjeblikke til spillerne, der er værd at stramme op. Ros dem, der har gjort det godt. Køle ned med en let løb.

Anbefalede: