Sådan øges Fysisk Udholdenhed

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Fysisk Udholdenhed
Sådan øges Fysisk Udholdenhed

Video: Sådan øges Fysisk Udholdenhed

Video: Sådan øges Fysisk Udholdenhed
Video: Fysisk forberedelse til VÆRNEPLIGTEN | march, styrke og udholdenhed 2024, Kan
Anonim

Dårlig præstation i træning eller konkurrence kan være årsagen til en atletes utilstrækkelige fysiske udholdenhed. Selv ikke-professionelle atleter har tendens til at miste form, føler sig trætte og har dårligt humør.

Sådan øges fysisk udholdenhed
Sådan øges fysisk udholdenhed

Instruktioner

Trin 1

Hold dig til en bestemt daglig rutine. Ofte er mange udholdenhedsproblemer netop forårsaget af intern overbelastning. Det kan skyldes grundlæggende søvnmangel, stress på arbejde eller skole. Prøv at få mindst 8 timers søvn om natten. Resten af tiden skal også bruges på arbejde eller studier og andre aktiviteter. Hvis du er seriøs omkring sport, skal du stadig finde tid til at hvile efter træning.

Trin 2

Indfør en ekstra morgen træning i din tidsplan. For professionelle atleter er jogging efter at have vågnet næsten et must-have ritual. På den ene side hjælper et 2-3 km kryds dig med at vågne op og genoplade, på den anden side vil det give næring til dine lunger med ilt. Efter et par måneder vil din udholdenhed øges betydeligt.

Trin 3

Kør en lang langrendsløb en gang om ugen. Det tilrådes at træne denne weekend i weekenden, så der er nok tid til fuld restitution. Vælg lørdag eller søndag til denne træning. Start med 30 minutters let jogging, øg gradvist din kilometertal og hastighed. Kroppen vil begynde at tilpasse sig stress, hvilket vil føre til øget udholdenhed.

Trin 4

Deltag i særlige vejrtrækningsmetoder. Der er nogle yogaøvelser, der kan være en god tilføjelse til din atletiske eller fysiske aktivitet. Gør dem om morgenen, eftermiddagen eller aftenen. Til at begynde med vil "ildspusten" være nok for dig.

Trin 5

Sid i lotusposition, slapp af, luk øjnene og tag et par dybe vejrtrækninger ind og ud fra din mave. Træk vejret på denne måde i et minut. Efter et par uger vil du føle dig energisk. Under træning vil dette resultere i bedre resultater.

Trin 6

Hold styr på dit daglige madindtag. Mad kan også forårsage nedsat fysisk udholdenhed. Spis mere fiber, frugt, nødder, grøntsager, korn og mejeriprodukter. Alle absorberes hurtigt og giver de indre organer en positiv effekt. Tag også vitaminkomplekser, hvis din mad mangler sporstoffer.

Anbefalede: