Hvordan Man Bygger Muskler Og Bliver Stærkere

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Og Bliver Stærkere
Hvordan Man Bygger Muskler Og Bliver Stærkere

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Og Bliver Stærkere

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Og Bliver Stærkere
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

For at komme i form, nemlig at få muskelmasse og styrke, er det vigtigt at følge et par grundlæggende træningsprincipper. Ofte forstår begyndere ikke vigtigheden af hver af dem, og som et resultat opnår de ikke deres mål. Så hvad er disse principper?

Hvordan man bygger muskler og bliver stærkere
Hvordan man bygger muskler og bliver stærkere

Instruktioner

Trin 1

Udvikle en jernklædt motivation til træning. Uanset hvor motiveret du er af de store fyre, der optræder på scenen og viser, hvad de har udrettet, hvad der betyder mest, er din iboende motivation. Uden det vil du ikke være i stand til at løfte tunge vægte samt øge belastningen. De fleste begyndere holder op med at træne efter et par måneder. Årsagen er enkel - dette er ikke deres sport, og de er ikke klar til at udholde. Spørg dig selv nu, vil du være i stand til at overvinde alle vanskelighederne på vejen til store muskler og styrke? Gå i så fald til næste trin.

Trin 2

Opret et simpelt grundlæggende træningsprogram for masse og styrke. I begyndelsen skal du bruge træning ikke mere end 3 timer om ugen. Du behøver ikke at lave alle de øvelser og maskiner, du ser i gymnastiksalen! Under ingen omstændigheder skal du træne mere end 60 minutter pr. Træning. Lav kun 2-4 øvelser ad gangen. De skal målrette mod de vigtigste muskelgrupper: ryg, ben og bryst. Glem alt om håndvægte og blokke i starten. Træne med en vægtstang og øg vægten på den.

Trin 3

Spis en streng daglig diæt. Det er umuligt at få hverken masse eller styrke ved at spise 3 gange om dagen. Glem store portioner mad. Fokuser på at spise 6 små måltider om dagen. Spis kun kvalitetsprodukter fra markedet eller butikken: kylling, cottage cheese, bananer, fisk, boghvede, nudler osv. Forbered mad en dag i forvejen. Overvåg konstant dit proteinindhold. Det skal være mindst 2 g pr. 1 kg personlig vægt dagligt.

Trin 4

Overhold en klar daglig rutine. Hvil efter træning i mindst 2 dage. Sov mindst 8 timer om dagen. Mindre søvn vil forbruge værdifulde kalorier, som er ansvarlige for at opbygge muskler og få styrke. Prøv også ikke at blive overvældet mentalt og fysisk mellem træning. Udvikl en rolig holdning til mange ting. Et stærkt nervesystem er meget vigtigt for at få muskelmasse. Alle ovenstående trin hjælper dig med at opbygge styrke og opbygge muskler i gymnastiksalen på ingen tid.

Anbefalede: