Hvordan Man Bygger Alle Abs Kuber

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Alle Abs Kuber
Hvordan Man Bygger Alle Abs Kuber

Video: Hvordan Man Bygger Alle Abs Kuber

Video: Hvordan Man Bygger Alle Abs Kuber
Video: Шпатлевка стен и потолка. З способа. Какой самый быстрый? 2024, April
Anonim

Mavemusklerne er svære at udvikle muskler. Opdelt i øvre, midterste og nedre del. Der er effektive øvelser til udvikling af hver gruppe. På tværstangen, gulvet, vægstængerne. At gøre terninger med dine mavemuskler præget er enhver mands drøm. For at opnå det skal du anvende lyst, tålmodighed og styrke.

Detaljeret tryk
Detaljeret tryk

Fysisk træning for at udvikle kroppen går tilbage til det antikke Grækenland. Alle klasser blev anvendt. Til kamp, styrke, hastighed, udholdenhed. Træning udelukkende for skønhedens skyld blev skabt i midten af sidste århundrede under navnet bodybuilding eller fitness. Joe Weider, læreren til Schwarzenegger, skaberen af kropskulten, formåede at vælge det bedste og systematisere.

Generel forberedelse

Det er umuligt at lave abs-terninger præget uden hovedkomponenterne - muskler. Det er nødvendigt at skabe deres fundament, muskelmasse. Forbedret ernæring og formelmælk hjælper dig med at få det. Undervejs øges den samlede muskeltonus. Kropsvægt øvelser. Push-ups på hænderne fra gulvet, pull-ups på den vandrette bjælke, squats. Om en måned bliver kroppen stærkere. Du vil føle dig sikker på at nå det ønskede resultat.

Presseudvikling

Lektionen består af serier. Udfører øvelsen, 1 min. hvile, 10-15 reps - en serie. Hvil 5-7 minutter mellem serien. For at få et godt resultat skal du stræbe efter at afslutte 6-8 serier pr. Træning. Bedre at begynde at arbejde med din egen vægt:

  • Udgangsposition på gulvet. Liggende på din mave. Stå på albuer og tæer parallelt med gulvet. Hold denne position i 1 min.
  • Liggende på ryggen. Hænder langs kroppen. Kast lige ben med udstrakte fødder bag hovedet uden at løfte hænderne fra gulvet 10-20 gange.
  • Liggende på ryggen. Hænder på bagsiden af hovedet. Benene er bøjet i knæene. Fødder suspenderet. Vi strækker hovedet til knæene, helst inden vi rører 10-20 gange.
  • Sidder på gulvet. Benene er bøjet i knæene. Fødderne er låst under en sofa eller lænestol. Hænder på bagsiden af hovedet. Bagsiden er lige. Læg dig langsomt ned og stige, skiftevis røre ved højre knæ med venstre albue og omvendt. 10-20 gange.

Øvelser skifter dag for dag. Træning udføres 2 gange om dagen.

Pressens kraftudvikling. Detaljeret undersøgelse

For pressens styrkeudvikling er der brug for gymnastikapparater. En tværstang eller vægstænger vil gøre. Vælg håndvægte, der giver dig mulighed for at udføre øvelserne fuldt ud med den maksimale beregning. Typesætning foretrækkes. At øge deres vægt med stigende udholdenhed og styrke.

Top terninger

For at træne dem skal du udføre øvelsen, mens du sidder på en bænk. Fødderne er faste. Hænder med håndvægte presses mod brystet. Læn dig tilbage så lavt som muligt og hæv dig, og prøv at holde ryggen lige. 6-8 reps.

Medium terninger

For deres udvikling udfører vi vendinger. Startpositionen ligger på din ryg. Benene er bøjet. Fødderne er faste. Dumbbells presses til halsen. Vi rejser os og falder og rører skiftevis venstre knæ med højre albue og omvendt. 6-8 gentagelser.

Kuber i bunden

Vi hænger på den vandrette bjælke. Løft lige ben, indtil du berører tværstangen. Først kan du bøje dine knæ for at gøre det lettere at udføre. 6-8 reps.

Hold dig til din diæt og træningsplan. Om et halvt år vil dine mavemuskler blive udviklet og udarbejdet i detaljer.

Anbefalede: