Sådan Pumpes Laterale Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Laterale Muskler
Sådan Pumpes Laterale Muskler

Video: Sådan Pumpes Laterale Muskler

Video: Sådan Pumpes Laterale Muskler
Video: 9 Best Exercises for BIGGER SHOULDERS and TRAPS 2024, Kan
Anonim

Hvem ønsker ikke en hvepsemidje og en hævet, flad mave. Nogle drømmer kun om det. Andre opnår utrolige resultater. Så mavemusklerne er mavemusklerne placeret mellem den nedre brystkasse og toppen af bækkenet. De laterale muskler inkluderer musklerne placeret på siderne af maven og en del af skråningerne. Lad os overveje de mest effektive øvelser til at træne dem.

Sådan pumpes laterale muskler
Sådan pumpes laterale muskler

Instruktioner

Trin 1

Skråninger.

Udgangsposition: stående, hænder bag hovedet. Vi udfører tilbøjeligheder til siden, i den ene og den anden side. Når du udfører denne øvelse, er det nødvendigt at sikre, at belastningen specifikt går til laterale muskler. Efter nogle træningsprogrammer kan du prøve at øge belastningen. Udgangspositionen er stående, den ene hånd bag hovedet (du kan lægge din hånd på taljen), den anden holder en håndvægt. En håndvægt, der vejer 5 kg, er nok. Vippes til siden af armen med vægte. Udfør 5 sæt med 20 reps. Overfør derefter håndvægten til den anden hånd og igen 5 sæt med 20 reps.

Trin 2

Drejning.

Du får brug for en gymnastiksmåtte. Udgangsposition: Hold på hænderne bag hovedet, løft skuldrene, bøj knæene og løft dit bækken. Lav crunches. Træk venstre knæ og højre skulder mod hinanden. Nok 2 sæt med 20 gentagelser. Efter et stykke tid med træning er det muligt at øge antallet af tilgange til fire.

Trin 3

Elevatorer + vendinger.

Du får brug for en gymnastiksmåtte. Udgangsposition: på ryggen, hold hænderne bag hovedet, løft skuldrene, bøj dine ben ved knæene, fødderne på gulvet. Løft kroppen. Venstre skulder er højre knæ, højre skulder er venstre knæ. Stræk denne måde i 2 sæt med 20 reps. Efter et par sessioner kan du øge antallet af tilgange til fire.

Trin 4

Rotation.

Du har brug for en vandret bjælke til denne øvelse. Udgangsposition: hæng på den vandrette bjælke på lige arme. Vi udfører rotationsbevægelser med bækkenet. 2 sæt med 30 reps. Efter flere træningsprogrammer kan antallet af tilgange øges til fire.

Trin 5

Du skal pumpe mavemusklerne, især de laterale og skrå muskler, hver dag. Når du har opnået et bestemt resultat, kan du reducere intensiteten af dine træningsprogrammer og gøre det hver anden dag. Når du starter, skal du ikke trække dig tilbage, og du vil overraske alle med din perfekt pumpede mave med en mærkbar lettelse.

Anbefalede: