Sådan Fjernes Fedt I Lænden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Fedt I Lænden
Sådan Fjernes Fedt I Lænden

Video: Sådan Fjernes Fedt I Lænden

Video: Sådan Fjernes Fedt I Lænden
Video: Amazing Ear Blackheads... Just Wait For It! 2024, Kan
Anonim

Mærkbar kropsfedt i lændeområdet er en alvorlig grund til at tackle din figur. Motion, aktiv livsstil og korrekt ernæring er ingredienserne i din succes.

Sådan fjernes fedt i lænden
Sådan fjernes fedt i lænden

Nødvendig

  • - gymnastikbøjle
  • - gymnastikpinde
  • - håndvægte
  • - bandagegummi
  • - gymnastikrulle
  • - medlemskab af gymnastiksalen
  • - DVD med træning
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Drej en gymnastikbøjle omkring din talje. Start med 10-15 minutter om dagen og arbejd op til 30-40 minutter. Denne øvelse kan udføres 4-5 gange om ugen.

Trin 2

Gør gymnastikpindøvelsen (selv et glat skovlhåndtag eller noget lignende vil gøre). Stå i startpositionen: fødderne er skulderbredde fra hinanden, pinden hviler på dine skuldre, som en vippe, dine hænder er langs projektilet på begge sider. Udfør torso bøjninger i forskellige retninger, skiftevis med kropsdrejninger. Brug 10-15 minutter til disse øvelser.

Trin 3

Tag en håndvægt, vælg den vægt, der er optimal for dig, og tag startpositionen: benene sammen, fødderne parallelle med hinanden, den ene hånd holder projektilet, den anden støtter bagsiden af hovedet med håndfladen. Bøj i forskellige retninger. Denne øvelse fungerer de skrå mavemuskler, som også er ansvarlige for en smuk talje.

Trin 4

Hvis du køber en ekstra til din eksisterende gymnastikpind, kan du lave en enkel og effektiv hjemmetræningsmaskine. Forbind skallerne sikkert med en gummiforbindelse i begge ender. Stå med dine fødder på en af pindene, og læg den anden på dine skuldre, læn dig 90 grader. Ret glat ud, og vip derefter igen. Afhængigt af din fysiske kondition kan antallet af strimler bandagegummi variere fra to til ti.

Trin 5

Få et gymmedlemskab, hvor du under vejledning af en erfaren træner kan lave øvelser på specielle simulatorer, der vil fokusere på at træne rygmusklerne.

Trin 6

Vælg fitness, stretching, Pilates osv. Som effektive metoder til at bekæmpe kropsfedt i taljeområdet. Deltag i en sportsgruppe eller træne derhjemme ved at følge videoinstruktioner fra internettet eller DVD.

Trin 7

Glem ikke at overvåge din diæt, udelukke slik, fede og melprodukter fra den. Spis mere frugt og grøntsager og drik nok vand, hvilket begrænser dit saltindtag.

Trin 8

Led en aktiv livsstil: udskift, hvis det er muligt, at køre bil med at gå, cykle, løbe, lave morgenøvelser osv.

Anbefalede: