Sådan Ordnes Skæve Ben: Motion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ordnes Skæve Ben: Motion
Sådan Ordnes Skæve Ben: Motion

Video: Sådan Ordnes Skæve Ben: Motion

Video: Sådan Ordnes Skæve Ben: Motion
Video: Ondt i knæet - behandl dig selv 2024, Kan
Anonim

Begrebet skønhed består af mange komponenter. Her inkluderer formen på benene en vigtig rolle. Men hvad nu hvis naturen ikke har udstyret med et ideelt par ben? Hvordan fikser man skæve ben? Skæve ben kan være et alvorligt problem. Men der er et sæt øvelser for at rette mangler.

Sådan ordnes skæve ben: motion
Sådan ordnes skæve ben: motion

Instruktioner

Trin 1

Sid og stræk dine ben fremad. Læn dig på dine hænder bagfra. Stram tåen først mod hælen og derefter mod dig selv. Underbenet skal være spændt maksimalt. Udfør øvelsen 10 gange for hvert ben.

Trin 2

Bliv i samme position. På det ene ben skal du spænde tæerne mod kroppen, mens du samtidig spænder tæerne på det andet ben i den modsatte retning mod foden. Lås denne position i 15 sekunder. Gentag øvelsen 5 gange.

Trin 3

Tag et stort bord på ca. 8 cm tykt og fastgør det til væggen. Stå på kanten af tavlen med tåen på din venstre fod, fastgør dit højre ben ved at vikle det rundt om dit venstre ben. Mens du spænder din venstre kalv, skal du stige og falde så meget som muligt. Hold væggen, mens du udfører øvelsen. Gentag øvelsen 10 gange med hvert ben.

Trin 4

Motion skal udføres mindst to gange om dagen. Du kan gradvist tilføje antallet af gentagelser. For at få den bedste effekt kan du cykle. Derudover, indtil du opnår det ønskede resultat ved hjælp af øvelser, kan alle ufuldkommenheder skjules ved hjælp af tøj. Støvler over knæet med en mini-nederdel, bukser med klokkebund, farvede strømpebukser med stor geometri og lignende hjælper med at skjule fejlen.

Trin 5

Den mest ekstreme løsning til krumning af benene er kirurgi. Som regel udføres det ved hjælp af Ilizarov-apparatet. Selvom denne metode er udbredt, kan operationen være meget traumatisk, og der kan forekomme alvorlige bivirkninger, herunder knoglenekrose. Heldigvis ordinerer læger sjældent kirurgi. Og hvis der er mulighed for at undgå høj risiko, bruger de andre måder at løse problemet på. Simulatoren giver bemærkelsesværdige resultater. Men selv hvis du ikke har mulighed for at købe det, fortvivl ikke. Øvelserne beskrevet ovenfor hjælper dig med at opnå gode resultater.

Anbefalede: