Sådan Ordnes Dine Ben, Hvis De Er O-formede

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ordnes Dine Ben, Hvis De Er O-formede
Sådan Ordnes Dine Ben, Hvis De Er O-formede

Video: Sådan Ordnes Dine Ben, Hvis De Er O-formede

Video: Sådan Ordnes Dine Ben, Hvis De Er O-formede
Video: At kende denne hemmelighed, vil du aldrig smide plastik flasker! 2024, Kan
Anonim

Nogle kvinder er komplekse med hensyn til de 0-formede ben. Selvfølgelig vil det ikke være muligt at fjerne en sådan mangel fuldstændigt, men enkle øvelser hjælper med at rette dine ben lidt og gøre dem mere attraktive.

Sådan ordnes dine ben, hvis de er o-formede
Sådan ordnes dine ben, hvis de er o-formede

Instruktioner

Trin 1

For en 0-benform er en squat med brede ben fra hinanden ideel. Gør denne øvelse hver dag i lang tid, måske endda mere end et år. Du vil se, at krumningen er blevet mindre synlig over tid.

Trin 2

Hver dag, hver morgen, gå på tæerne i et minut, så den samme tid på indersiden og ydersiden af dine fødder. Gentag denne øvelse 5-6 gange.

Trin 3

Stå lige. Kryds dine ben og sid langsomt på gulvet, og hæv derefter langsomt. Gør det 15-20 gange. Skift korset i en anden retning og gentag.

Trin 4

Vend dit ansigt mod væggen og sving skiftevis dine ben tilbage. Drej derefter til væggen sidelæns, tag den med den ene hånd for at fremhæve det og sving fremad, til siden, tilbage. Gentag 15-20 gange. Skift position og følg med det andet ben.

Trin 5

Tag håndvægtene i dine hænder. Stå med albuerne let bøjede og dine fødder sammen. Alternative lunges med hvert ben fremad. Lav 15-20 gentagelser.

Trin 6

Placer dine hæle sammen med tæerne fra hinanden. Tag håndvægte eller en vægtstang, bøj dine arme ved skuldrene. Squat på tæerne 30-40 gange. Prøv at holde ryggen lige.

Trin 7

Saml håndvægte, lav en dyb squat. Foretag spring, som om du hopper op fra denne position. Gør det 30-40 gange med korte pauser.

Trin 8

Stå lige, i hænderne på en håndvægt, udfør forskellige spring. Først på plads, drej derefter rundt om aksen, bevæg dig fremad, til siderne, tilbage. Prøv at springe så højt som muligt. Start med 40 hopp, arbejd gradvist op til 100.

Trin 9

Afslut træningssættet ved at løbe på plads på tæerne. Kør først i 10 minutter, øg varigheden gradvist til 30 minutter.

Trin 10

Disse øvelser er velegnede til alle aldre. Men hvis du begynder at gøre dem i en tidlig alder, bliver resultatet meget bedre.

Trin 11

Træn hver dag, afbryd ikke selv under et let ubehag. Derefter får dine lægmuskler en smuk form, og du holder op med at klage over krumningen i dine ben.

Anbefalede: