Sådan Tilføjes Etiketter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Etiketter
Sådan Tilføjes Etiketter
Anonim

I en sport som f.eks. Orientering er det vigtigt at placere mærkerne korrekt i hele afstanden. Dette er kontrolpunkterne for seriferne og bestemmer vinderen. Der er et par enkle regler at følge.

Sådan tilføjes etiketter
Sådan tilføjes etiketter

Er det nødvendigt

  • - Kort;
  • - kontrol serifs;
  • - en hammer
  • - negle.

Instruktioner

Trin 1

Vælg de mest bekvemme steder og øv markering på forhånd. Alt afhænger oprindeligt af det område, hvor konkurrencen finder sted. Selvfølgelig skal du ikke sætte dine mærker i lavlandet eller i nærheden af sumpen, hvis konkurrencen finder sted i skoven. Det er vigtigt, at enhver atlet let kan installere serifen og ikke komme til skade på samme tid!

Trin 2

Overhold den korrekte afstand. Der er mange typer spor i orientering. De kan løbe fra 1 eller flere kilometer til maratonafstande. Dette er udgangspunktet for at vælge den korrekte afstand mellem kontrolpunkter. Placer dem inden for 2 eller 3 hundrede meter fra hinanden. Over lange afstande - op til en kilometer.

Trin 3

Overvej antallet af deltagere. Overhold sikkerhedsforanstaltninger, når du nærmer dig kontrolpunktet. Forestil dig hvad der ville ske, hvis flere dusin atleter skubbede hinanden og forsøgte at score. For at gøre dette skal du vælge et sted for mærker, hvor der vil være flere meter rent rum uden sten, pinde eller træstammer. Ellers vil det være en temmelig farlig aktivitet.

Trin 4

Placer dine mærker på en lille bakke. Lav kontrolpunkter på en bakke eller et træ, hvor der er 2-3 meter plads. Selvfølgelig vil det i dette tilfælde være lettere for atleterne at finde kontrolpunktet, men de markerer let og løber til det næste punkt. Normalt anvendes denne metode på mellemlange afstande i skovklædte områder.

Trin 5

Indstil etiketterne, så snart du finder et passende sted. Spik dem på den bløde overflade af træ eller andet materiale. Fastgør dem ordentligt, så de ikke kan vingle. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager og for at forhindre skader på udstyr under konkurrencen. Markeringsknapperne skal være tydeligt synlige over kontrolpanelet.

Anbefalede: