De Bedste Russiske Kunstløbere

Indholdsfortegnelse:

De Bedste Russiske Kunstløbere
De Bedste Russiske Kunstløbere

Video: De Bedste Russiske Kunstløbere

Video: Russiske kampfly bomber oprørere under amerikansk beskyttelse 2022, November
Anonim

Under Sovjetunionen tordnede navnene på vores skatere over hele verden. Lyudmila Belousova og Oleg Protopopov, Lyudmila Pakhomova og Alexander Gorshkov, Irina Rodnina, Natalia Bestemyanova og Andrey Bukin - alle kendte disse atleter. Russisk kunstskøjteløb i dag betragtes ikke længere som det absolut bedste på planeten. Men ikke desto mindre er der stjerner i den, der i tilstrækkelig grad fortsætter deres forgængeres herlige traditioner.

De bedste russiske kunstløbere
De bedste russiske kunstløbere

Roman Kostomarov og Tatiana Navka

Dette par betragtes med rette som et af de mest kunstneriske og smukkeste inden for parskøjteløb. Første gang de blev verdensmestre, var i 2004 ved en konkurrence i Dortmund, Tyskland. Derefter vandt de guld ved OL i 2006, vandt det russiske mesterskab i kunstskøjteløb tre gange, vandt europamesterskabet tre gange og blev til sidst tre gange verdensmestre. Parret brød op ad én gang, men efter fødslen af ​​Tatianas datter i 2000 genforenedes duoen igen.

Alexey Yagudin

Alexey Yagudin er guldmedalje ved OL i 2002, vandt fire gange titlen verdensmester i skøjteløb. Først trænet atleten med Alexei Mishin og gik derefter videre til den berømte Tatyana Tarasova. I løbet af hele sin forestillingsperiode mistede Alexey kun en gang verdensmestertitlen og gav den til sin rival Evgeni Plushenko. Dette skete i 2006 ved Vancouver-mesterskabet.

Anton Sikharulidze og Elena Berezhnaya

I 2002 blev parret olympiske parskøjteløbere i Salt Lake City. Elena og Anton er sølvmedaljer fra vinter-OL 1998, blev to gange verdensmestre og to gange - Europa. De vandt også fire russiske mesterskaber.

I 1996 modtog Berezhnaya, der derefter optrådte med Oleg Shlyakhov, en alvorlig hovedskade. Hun var på randen af ​​død, gennemgik to vanskelige operationer, men vendte tilbage til den store sport. Med Sikharulidze lærte hun at skate igen, den nye partner støttede Elena i alt.

Ilya Overbukh og Irina Lobacheva

Duoen vandt 2002 Ice Dance World Championship i Nagano. Så i 2003 blev Ilya og Irina europæiske mestre. De er også tre gange russiske mestre, sølvmedaljer ved OL i Salt Lake City 2002.

Skaterne blev gift og har en søn. Men senere brød de op, og sportsparret brød sammen.

Irina Slutskaya

Vores berømte single-skater er to gange blevet verdensmester, hun er syv gange europamester. I alt tog hun 40 guldmedaljer, 21 sølv og 18 bronze.

Mange trænere og atleter mener, at hun blev sagsøgt ved de kontroversielle OL i Salt Lake City i 2002. Derefter mistede hun sejren til Sarah Hughes fra USA og tog andenpladsen.

Evgeny Plushenko

Denne skater er bestemt en fanfavorit og en stjerne. Han er meget kunstnerisk, deltager i mange showprojekter, for eksempel optrådte han med Dmitry Bilan ved Eurovision.

Det vigtigste er dog Evgenys sportslige præstationer. Han vandt OL i 2006 og modtog to olympiske sølvmedaljer. Plushenko er tre gange verdensmester, seks gange europamester i skøjteløb for mænd.

Populær af emne.