Tidsplan For Spil For Det Russiske Ishockeyhold Ved Verdensmesterskabet -

Tidsplan For Spil For Det Russiske Ishockeyhold Ved Verdensmesterskabet -
Tidsplan For Spil For Det Russiske Ishockeyhold Ved Verdensmesterskabet -

Video: Tidsplan For Spil For Det Russiske Ishockeyhold Ved Verdensmesterskabet -

Video: Tidsplan For Spil For Det Russiske Ishockeyhold Ved Verdensmesterskabet -
Video: 2016 World Cup Hockey - Team Russia Warmup vs Sweden 2024, April
Anonim

Den 10. maj 2019 begynder årets vigtigste hockey mesterskab for landshold. Det næste VM i ishockey starter i Slovakiet. Til denne turnering har russerne samlet mange af deres stjerner, så fansen forventer et anstændigt resultat fra hver kamp.

Tidsplan for spil fra det russiske ishockeyhold ved verdensmesterskabet - 2019
Tidsplan for spil fra det russiske ishockeyhold ved verdensmesterskabet - 2019

Det russiske lands ishockeylag ved det tredvtredse verdensmesterskab i IIHF var i gruppe B. Kampe i denne undergruppe finder sted i hovedstaden i Slovakiet, Bratislava. De første møder i landsholdene er planlagt til den første dag i verdensmesterskabet, de begynder den 10. maj.

Verdensmesterskabet i 2019 starter det russiske landshold med en af de første kampe mod det norske hold. Spillet finder sted den 10. maj kl. 17:15 tid i Moskva. Fans forventer en lys debut af landsholdet fra dette spil, hvor sådanne fremragende hockeyspillere som Alexander Ovechkin, Evgeny Malkin, Nikita Kucherov og mange andre vil spille.

Russerne spiller deres anden kamp i turneringen inden for gruppespillet søndag den 12. maj. Hockeyspillere fra Østrig bliver rivaler med Ilya Vorobyovs anklager. Reglerne for mesterskabet bestemte starten på dette spil kl. 13:15 (Moskva-tid).

Mange hockeyeksperter siger, at gruppescenekalenderen for det russiske landshold ser meget godt ud, for i de første to møder vil russerne ikke blive imod af de stærkeste hold. Dette skulle hjælpe den "røde maskine" med at finde sit spil og endelig finde de optimale kombinationer i linkene.

Den første seriøse deltager for russerne i turneringen vil være det tjekkiske landshold. Vores team mødes med dette hold i tredje runde af gruppespillet den 13. maj. Starten af kampen blev foretaget om dagen - 17:15 (tid i Moskva). Det tjekkiske landshold er heldig at have en anstændig opstilling ved verdensmesterskabet i 2019; der er NHL-stjerner blandt spillerne. Dette møde afslører måske det russiske landsholds problemer, men tjekkerne ser ikke favoritter ud på papiret.

Om aftenen den 15. maj spiller det russiske landshold deres fjerde kamp ved verdensmesterskabet i 2019. Russernes rivaler vil være italienere, som var i stand til at bryde ind i verdensafdelingen i verdenshockey. Dette møde præsenteres som en mulighed for mange indenlandske hockeyspillere til at score et stort antal point på mål + pasningssystemet.

Efter italienerne vil russerne spille med det lettiske landshold. Før dette møde definerer turneringsbestemmelserne tre dages hvile. Derfor vil spillet i den femte runde i gruppe B Letland - Rusland finde sted lørdag den 18. maj, 13:15 (Moskva-tid).

De sidste to møder for landsholdet i vores land synes at være meget vigtige set ud fra fordelingen af den endelige plads i gruppen. Den 19. maj kl. 21:15 (Moskva-tid) konkurrerer indenlandske hockeyspillere med det schweiziske hold. Schweizerne kunne ikke samle alle stjernerne i deres hold, men flere ledere af landsholdet fra NHL kom stadig til at styrke deres hold. Derfor vil russerne ikke bare være med i den næstsidste kamp i gruppespillet.

Det russiske landshold spiller det sidste spil i gruppespillet med en af favoritterne i hele turneringen - landsholdet, der har vundet verdensmesterskabet i hockey de sidste to år. Vorobyovs anklager vil blive rettet mod det svenske hold. Dette spil præsenteres som en af de mest spændende konfrontationer i Bratislava-gruppen. Mere end halvdelen af svenskene er NHL-spillere.

Selvfølgelig venter alle landsholdets fans på, at holdet når slutspillet. Kvartfinalen starter den 23. maj. Semifinalekampene starter den 25. maj. Den sidste dag i turneringen, hvor kampene om bronze og guldmedaljer finder sted, er datoen den 26. maj.