Sådan Pumpes En Kettlebell Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes En Kettlebell Op
Sådan Pumpes En Kettlebell Op

Video: Sådan Pumpes En Kettlebell Op

Video: Гиря Booty Building | Каси Дэвис 2022, November
Anonim

Mange mennesker har kettlebells i deres hjemarsenal. Men ikke alle ved, hvordan man starter klasser og kommer i god form i fremtiden. For at gøre dette kan du følge det omtrentlige mønster af øvelser med kettlebells. Ved at gøre dem regelmæssigt og samvittighedsfuldt bliver du stærkere, mere robuste og mere attraktive.

Sådan pumpes en kettlebell op
Sådan pumpes en kettlebell op

Er det nødvendigt

kettlebell, lyst til at opbygge muskler

Instruktioner

Trin 1

På den første dag i din træning, start med at løfte i dine skuldre: læg dette to vægte på gulvet mellem dine fødder, bøj ​​ryggen, bøj ​​dig, tag vægte, løft den ene til din skulder og hold den anden i din sænket hånd. Foretag alternative tryk ved at skifte hænder. Otte gange i tre tilgange.

Trin 2

Den anden øvelse: bøj dig, udfør alternerende kettlebell-rækker til bæltet. 8 gange med hver hånd i tre sæt.

Trin 3

Øvelse 3: Udfør alternativ klemning opad fra skulderen fem gange med hver hånd. Tag tre sæt.

Trin 4

Anden dag. Tag kettlebell i din højre hånd, løft den over dit hoved, ret den ud. Udfør en jævn squat, hvor du gradvist sidder ned og ligger på ryggen. Gør derefter denne øvelse i omvendt rækkefølge. Skift hånd. Og så fem gange med hver hånd. Gentag øvelsen tre gange.

Trin 5

Gå med to kettlebells i en halv time.

Trin 6

Den tredje dag. Udfør skiftende skulderpresser otte gange med hver hånd (tre sæt).

Trin 7

Læg vægt på at ligge, læn dig på kettlebells håndtag, tag alternative træk med kettlebell til bæltet otte gange. Gør det tre gange.

Trin 8

Sving vægtene. For at gøre dette skal du lægge to vægte mellem dine fødder på gulvet, bøje dig fremad, bøje dine knæ, bøje ryggen, løfte hovedet, lav et lille sving tilbage, ret derefter og vend kedelbellet tilbage og opad til brystniveauet. Vend tilbage til startposition. Udfør denne øvelse ti gange i tre sæt.

Trin 9

Følg disse tip for at få mest muligt ud af dine klasser. Træn ikke med kettlebells hver dag. For at undgå overbelastning skal du gøre den første dag mandag, den anden onsdag og den tredje fredag. Kombiner kettlebell-øvelser med andre aktiviteter: styrke, pull-ups osv.

Populær af emne.