Schumacher Tæt På At Underskrive En Kontrakt Med Ferrari?

Schumacher Tæt På At Underskrive En Kontrakt Med Ferrari?
Schumacher Tæt På At Underskrive En Kontrakt Med Ferrari?

Video: Schumacher Tæt På At Underskrive En Kontrakt Med Ferrari?

Video: Schumacher Tæt På At Underskrive En Kontrakt Med Ferrari?
Video: F1 Austria 2001 The legendary "Let Michael pass for the championship" team radio (Premiere) 2024, Kan
Anonim

Medierepræsentanter rapporterede, at Mick Schumacher er tæt på at underskrive en kontrakt med Ferrari - han skulle blive studerende på det italienske holds racingakademi. Ifølge journalister vælger sønnen til den syv gange mester mellem Mercedes og Ferrari, men mere og mere har en tendens til at underskrive en kontrakt med Scuderia.

Schumacher tæt på at underskrive en kontrakt med Ferrari?
Schumacher tæt på at underskrive en kontrakt med Ferrari?

De to førende F1-hold i år antydede deres interesse for sønnen til syv gange verdensmester Michael Schumacher - Mick vandt det sidste europæiske formel 3-mesterskab, en af de mest prestigefyldte juniorserier.

Den unge mand fra de første skridt i karting led ikke af manglende opmærksomhed - takket være sit stjernenavn, og efter succesen i Euro F3 begyndte han at blive betragtet som en af de mest lovende unge racere.

Derfor er det slet ikke overraskende, at Mercedes og Ferrari i år antydede deres interesse for sønnen til den legendariske chauffør.

Under den nylige FIA-prisoverrækkelse mindede lederen af Silver Arrows, Toto Wolff, den unge tyske:”I år vandt Mick den europæiske formel 3 med en Mercedes-motor, og dette er et fantastisk resultat, men desværre er det ikke en del af Mercedes-ungdomsprogrammet. Jeg er ikke i tvivl om, at han har potentialet til at blive en succesrig formel 1-chauffør. Måske en dag vil han køre vores teams bil …"

Og Maurizio Arrivabene, om sommeren, gav en klar besked til den unge Schumacher:”At have et efternavn, der er en del af Ferrari's historie, er det indlysende, at Maranellos døre altid vil være åbne for ham. Men lad ham tage sin egen beslutning …”.

Indtil nu var Schumacher Jr. i stand til selvstændigt at finansiere sin karriere i juniorformler og havde muligheden for ikke at binde hænderne til en aftale med nogen af Formel 1-holdene.

I lang tid spillede han som en del af K-holdet, som traditionelt er forbundet med Scuderia, men i modsætning til hans mange partnere, hvoraf de fleste var medlemmer af Ferrari racing-akademiet, havde han intet forretningsforhold med Maranello.

Endelig voksede fyren op og var et skridt væk fra Formel 1. Og det ser ud til, at tiden er inde til uafhængigt at vælge det hold, der sætter ham bag rattet i Formel 1-bilen.

Ifølge Motorsport.com fremsatte både Mercedes og Ferrari et tilbud til Schumacher, og Mick er, selvom han ikke har underskrevet en enkelt aftale, meget tæt på det.

I den nærmeste fremtid kan Mick muligvis underskrive en junioraftale med Scuderia, med hvem hans far vandt fem F1-mesterskaber - med et hold, der nu aktivt fremmer et andet ungt talent - Charles Leclair.

I 2019 debuterer Schumacher i Formel 2 som en del af samme K - og det var med denne stald, at Leclair vandt titlen i 2017 i den første sæson i denne serie. Konkurrencen i Upper Junior Championship forventes at være meget højere næste sæson, så det bliver interessant at se, hvordan Mick håndterer det.

Under alle omstændigheder, hvis Schumacher officielt underskriver en aftale med Ferrari, vil det være et meget følelsesladet øjeblik for alle fans af Scuderia og Michael. Og yderligere historie vil blive skrevet på sporet.

Anbefalede: