Sådan Opbygges Underarmsmuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Underarmsmuskler
Sådan Opbygges Underarmsmuskler

Video: Sådan Opbygges Underarmsmuskler

Video: Sådan Opbygges Underarmsmuskler
Video: Gamle Europa. Danmark. København. Katedralen. Sådan opbygges LEGO 10696. 2024, Kan
Anonim

Underarmen er den del af armen fra håndled til albue. Styrken af musklerne i dette område bestemmes af styrken af håndgrebet. Derfor har de fleste atleter brug for stærke arme, og til dette er det nødvendigt at pumpe musklerne i underarmen korrekt op. Der er mange forskellige øvelser, der kan hjælpe med at opbygge muskler i underarmen. Hvad er disse øvelser, og hvordan skal de udføres af uerfarne atleter?

Sådan opbygges underarmsmuskler
Sådan opbygges underarmsmuskler

Er det nødvendigt

Barbell

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest er dette øvelser til at bøje håndledene på en vandret bænk, mens underarmene fastgøres. Med denne øvelse kan du godt udvikle underarmens flexorer, nemlig de indre muskler. For at gøre dette skal du stå i denne udgangsposition: spred dine ben og læg dine hænder og underarme på bænken, sid på den, så dine håndled hænger ned ved kanten. Med det lavere greb er du nødt til at tage vægtstangen og placere dine hænder så tæt på hinanden som muligt.

Trin 2

Nu går vi videre til udførelse: bøj håndledene og sænk stangen ned. Slap af grebet, og hold kun vægtstangen med fingrene, mens stangen skal sænkes så lavt som muligt. Så skal du hæve bjælken højt. For begyndere skal vægten af baren være let. Så kan det øges lidt.

Trin 3

Den anden øvelse, som er nødvendig for at pumpe underarmens muskler op, vil være lidt sværere end den første, så det skal overvejes nøje. Dette er en øvelse til at bøje håndledene bag ryggen. Det er nødvendigt at øge styrken og volumenet på underarmsbøjlerne. For at gøre dette skal du stå med ryggen mod vægtstangen og sprede armene i skulderbredde fra hinanden, tage skægstangen med håndfladerne ned. Hænder skal være i statisk position, mens fingre og hænder arbejder.

Trin 4

Søjlen “ruller ned” på fingrene, og når den bevæger sig til de ekstreme falanger, skal søjlen føres tilbage til håndfladen og løftes op og op. I dette tilfælde er det kun nødvendigt at løfte vægtstangen, når underarmenens muskler er spændte maksimalt. Baren løftes så højt som muligt.

Anbefalede: