Hvordan Man Hurtigt Sætter Et Slag

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hurtigt Sætter Et Slag
Hvordan Man Hurtigt Sætter Et Slag
Video: Hvordan Man Hurtigt Sætter Et Slag
Video: Vandhane og køkkenvask. Sådan monterer du blandingsbatteri og vask 2023, Februar
Anonim

Praktisk set inden for alle typer kampsport er spørgsmålet om at placere et slag med en hånd afgørende. Imidlertid ved ikke alle begyndere, hvordan man løser dette problem på den hurtigste måde.

Hvordan man hurtigt sætter et slag
Hvordan man hurtigt sætter et slag

Er det nødvendigt

  • - motionscenter
  • - træner;
  • - handsker
  • - bandager;
  • - poter
  • - makiwars
  • - pærer.

Instruktioner

Trin 1

Find dig selv en god coach eller sparring partner. Uden en kompetent mentor, der har brugt mere end et år på at iscenesætte sit eget slag, er det næsten umuligt at opnå et resultat alene. Oprindeligt kan du ikke kende nogen teknik eller opvarmning eller en kompetent tilgang til træning.

Trin 2

Find dig selv en bokse eller hånd-til-kamp kamphal. Tal med din træner om træningsforholdene. Få handsker, bandager og start træningsprocessen. Det er bedst at gøre det hver anden dag, hvis du har brug for et hurtigt resultat. For mere trænede atleter kan du give en daglig belastning.

Trin 3

Lær teknikken til at slå. Lær først og fremmest at presse fingrene korrekt og fast. Dette forhindrer din knytnæve i at blive beskadiget under træning. Arbejd igennem alle de aspekter, som din mentor fortæller dig om. I den indledende fase skal du kun efterligne et luftslag: Ret din arm helt ud ved albueleddet og glem ikke at trække den skarpt tilbage. Glem ikke alt om beskyttelse. Sæt altid dine arme tilbage til deres startposition: den ene beskytter ansigtet, den anden beskytter brystet.

Trin 4

Øv dig i at slå poterne. Efter indstilling af teknikken til at slå, gå videre til mere seriøst arbejde. Lad din mentor lægge poter på hver hånd. Tag et skarpt slag, og vend din hånd hurtigt tilbage til startpositionen. Gentag den samme øvelse med den anden arm.

Trin 5

Begynd at bevæge dig fremad og slå to slag: venstre og højre. Boxere kalder denne kombination "to". Giv denne øvelse 20-30 minutter hver session. Efter 2 måneder bliver du simpelthen overrasket over, hvor meget slagets hastighed og kraft er steget.

Trin 6

Hit flere poser og makiwars. For hurtigt at opnå resultatet af iscenesættelse af et slag er du også nødt til at styrke dine næver og sener. Ellers kan du nemt skade dine knogler. Bed din træner om at vise dig, hvordan du rammer tunge poser kompetent. Hit mindst 200-300 hits i slutningen af ​​hver træning.

Populær af emne.