Hvor Let Det Er At Synliggøre Abs

Hvor Let Det Er At Synliggøre Abs
Hvor Let Det Er At Synliggøre Abs

Video: Hvor Let Det Er At Synliggøre Abs

Video: Hvor Let Det Er At Synliggøre Abs
Video: Когда есть ТВОРОГ сразу готовлю эту ВКУСНЯТИНУ! Вы точно сейчас пойдете на КУХНЮ 2024, Kan
Anonim

Smukke elastiske terninger i pressen kan opnås uden et motionscenter. Alt hvad du behøver for at gøre dette er bare tid, ønske og at følge den korrekte metode til udvikling af pressen derhjemme.

Hvor let er det at gøre maven synlig?
Hvor let er det at gøre maven synlig?

Hvis du vil opbygge en smuk muskuløs krop, er det første du skal starte med at lære de grundlæggende principper og omsætte dem i praksis. Den nemmeste måde at gøre dette på er at træne pressen derhjemme. Der er to hovedårsager til dette:

For det første er mavemusklerne den eneste muskelgruppe, der effektivt kan pumpes op derhjemme, fordi din egen vægt ofte bruges til at træne mavemusklerne. Det samme kan ikke siges om resten af muskelgrupperne. Til deres udvikling er der ofte behov for yderligere vægte (vægtstænger, håndvægte, træningsudstyr).

For det andet, efter at have fået erfaring og effekt som et resultat af træning af pressen derhjemme, vil det være meget lettere for dig at komme videre, mens du træner andre muskelgrupper med yderligere vægte (derhjemme eller i gymnastiksalen). Fordi du ikke går i stå med at finde effektive ordninger.

Du vil allerede have en udarbejdet ordning i dine hænder, og du vil være bekendt med de grundlæggende principper og regler for effektiv træning og ernæring. For at få pressen til at ligne en million dollars skal du løse to problemer. Vi er nødt til at øge størrelsen på rectus abdominis muskel og reducere fedt i dette område.

Begge disse opgaver kan let løses derhjemme, fordi du ikke har brug for nogen specielle simulatorer for at udføre dem. Rektus abdominis muskel er stor nok og meget let træt af anstrengelse for at den begynder at tilpasse sig den ved at øge muskelfibrenes størrelse. I det store og hele er vi bare nødt til regelmæssigt at give pressen tilstrækkelig styrke til vækst, og den vil stige i størrelse.

Der er ikke behov for at lede efter nogle hemmelige teknikker og glemte teknikker hos Shaolin-munke. Der er bodybuilding dokumenterede teknikker, der garanteret fungerer. Du skal bare være klar eller klar til arbejde og systematik. Nå, det andet mål, uden hvilket du ikke får en chic abs, er at reducere fedtniveauet i hele kroppen til det krævede niveau. Faktum er, at uanset hvor cool og muskuløs din talje er, hvis den er dækket af et lag fedt, så vil ingen se det.

Jeg tror, du vil ikke argumentere med denne erklæring, fordi den er indlysende. Og vi er allerede kommet til den konklusion, at det er umuligt at forbrænde fedt lokalt (kun i taljeområdet), fordi fedt forbrænder under indflydelse af hormoner, der går gennem kroppen og ikke kun i det område, du har brug for.

Derfor, hvis du har overskydende subkutant fedt, så vær forberedt på at tabe dig overalt, ikke kun i underlivet. Okay. For at sige det meget simpelt, for at pumpe en kølig abs derhjemme op, skal vi regelmæssigt træne den med en tilstrækkelig belastning og følge en diæt for vægttab.

Anbefalede: