Hvor Let Det Er At Lære At Svømme

Hvor Let Det Er At Lære At Svømme
Hvor Let Det Er At Lære At Svømme

Video: Hvor Let Det Er At Lære At Svømme

Video: Hvor Let Det Er At Lære At Svømme
Video: HODET OVER VANNET (MUSIKKVIDEO) 2023, Marts
Anonim

De fleste bedrager sig selv, at du kun kan lære at svømme i barndommen. Det vigtigste er at slippe af med frygt for drukning, fordi det forstyrrer følelsen af ro i vandet. Du skal bare forstå, at en person ikke drukner på nogen måde, når brystet er fuld af luft. Disse øvelser hjælper dig med at lære at svømme på kortest mulig tid.

Hvor let det er at lære at svømme
Hvor let det er at lære at svømme

Den første øvelse er Float-øvelsen. Fordyb dig i vand omkring brysthøj og inhaler dybt. Hold vejret, og krop ned, spring ned i vandet og begrav din næse på dine knæ. Hold i et par sekunder i denne position, så kroppen kan flyde. Gentag det flere gange for at lære at føle sig trygge i vandet.

Den anden øvelse, der hjælper dig med at lære at svømme, glider på vandet på din mave. Gå også til brystet i vand, inhalér og læg dig på vandet, så dit ansigt er nedsænket i det. Skub derefter med dine fødder fra bunden og begynd at glide i retning af kysten, mens du bevæger dine fødder op og ned, strækker dine sokker ud efter at have skubbet af. Når du har lært at glide i lang tid, skal du bruge dine hænder, mens du glider, som om du var ved at rive vand foran dig.

Den tredje øvelse glider på vandet på ryggen. De fleste er bange for, at de drukner i denne stilling og sænker benene ned i vandet, men det skal forstås, at det næsten er umuligt at drukne i denne position, og når de sænker benene, lærer de simpelthen ikke evnen til at svømme på ryggen. For at udføre øvelsen skal du også gå i vandet, slappe af, ligge på vandet som om du ligger på en oppustelig ring eller madras og prøve at ligge der et stykke tid. Når du lærer at ligge mere eller mindre i denne position, så prøv at glide til kysten ved hjælp af dine hænder uden at ændre position.

Ved at mestre disse øvelser kan du sikkert lære at svømme, allerede uden frygt for vand.

Det er en alvorlig fejltagelse, at en person forsøger at løfte hovedet højere, når man svømmer, for ikke at sluge sig på vand, men det er ikke tilfældet. Så kun halsen bliver træt, og kroppen vil ikke ligge helt parallelt med vandet, hvilket ikke er en uvigtig faktor i træningen. Du bør sænke hagen ned i vandet. I denne position kan du svømme en lang afstand, og din hals bliver ikke træt.

Du bør træne under opsyn af folk, der allerede ved, hvordan man svømmer, og heller ikke svømme i koldt vand, for hvis musklerne er trange, hjælper ingen færdigheder dig.

Populær af emne.