Hvordan Man Laver Sportsturisme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Sportsturisme
Hvordan Man Laver Sportsturisme
Anonim

Sportsturisme inkluderer forberedelse og deltagelse i forudplanlagte rejser, hvor atleter skal overvinde det naturlige rum i naturen på en af flere måder: på ski, på vand eller til fods. Som regel deltager en autonom gruppe på flere mennesker i rejsen. Sportsturisme stiller høje krav til deltagerne, til deres fysiske og specielle træning.

Hvordan man laver sportsturisme
Hvordan man laver sportsturisme

Nødvendig

  • - sportsudstyr svarende til typen af turisme
  • - individuelt sportsudstyr
  • - instruktør (træner)
  • - fritid.

Instruktioner

Trin 1

Tjek reglerne for organisering og gennemførelse af sportsrejser, der er godkendt af Ruslands turist- og sportsunion. Deres implementering garanterer det sikkerhedsniveau, der opnås i sport. Systemet med sportsturisme, der er skabt i årtier, tager højde for erfaringerne fra sine forgængere og begrænser minimalt atleternes initiativ, når de passerer ruten.

Trin 2

Vælg den specifikke type sportsturisme, du vil bruge tid sammen med. Når du gør dette, skal du fokusere på dine naturlige tilbøjeligheder, atletiske færdigheder samt tilgængeligheden af udstyr. De mest almindelige former for sportsturisme er vandreture og bjergvandring, rafting, skiløb eller cykling.

Trin 3

Bestem, hvordan du agter at forberede dig på sport. Det kan være et sæt træningssessioner under vejledning af en erfaren instruktør i en sports- og turistklub eller selvtræning. Fordelene ved klubtræning er, at der kan du få kvalificeret hjælp og gøre dig bekendt med måderne at bruge udstyr og specielt udstyr på.

Trin 4

Inkluder fitnessforbedring i dit træningsprogram. For at overvinde ruten skal du være stærk, behændig og have ekstraordinær udholdenhed. Dette er påkrævet for flere dages vandreture, hvor atleter ofte står over for ekstreme forhold.

Trin 5

Giv dig tid til særlig forberedelse. Det inkluderer en teoretisk del (undersøgelse af udstyr og teknologi til at passere ruter) og praktiske øvelser, hvor du vil være i stand til at mestre færdighederne i håndtering af udstyr og udstyr samt træne måder at opføre sig i normale og ekstreme situationer.

Trin 6

Mens du praktiserer individuelle teknikker og taktikker til at passere ruten, skal du være opmærksom på anbefalingerne fra instruktøren-instruktøren. Forsøm aldrig sikkerhedsforanstaltninger, især i de situationer, hvor brug af tekniske midler og specielt udstyr er påkrævet. Efter at have fået erfaring, skal du deltage i lokale eller regionale konkurrencer, som giver dig mulighed for at berige og konsolidere dine færdigheder.

Anbefalede: