Sådan Forlader Du Sochi Under OL

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forlader Du Sochi Under OL
Sådan Forlader Du Sochi Under OL

Video: Sådan Forlader Du Sochi Under OL

Video: Sådan Forlader Du Sochi Under OL
Video: Смотрите 16–17–18 серии юмористического телесериала для подростков (10+) - "Хочу в Париж". 2024, Kan
Anonim

Sotji-OL for Rusland er ikke kun en prestigefyldt begivenhed designet til at arbejde på landets image. Dette er også en ret kontroversiel begivenhed for indbyggerne i Sochi selv. Når alt kommer til alt vil en lille kystby inden for et par måneder skulle acceptere adskillige delegationer: atleter, ledsagende hold af trænere, massageterapeuter osv., Fans, observatører, journalister. Derfor har mange indfødte Sochi-beboere længe tænkt på, hvordan og hvor de skal forlade byen i spilletiden.

Sådan forlader du Sochi under OL
Sådan forlader du Sochi under OL

De russiske myndigheder besluttede for lang tid siden at identificere og udvise migranter fra Sochi. Allerede i september 2013 begyndte de at gennemføre razziaer for at finde besøgende beboere i den olympiske hovedstad. De udvises med magt fra byen. Imidlertid er de oprindelige mennesker heller ikke særlig ivrige efter at blive i Sochi i OL-perioden. Eksperter siger, at alle, der ønsker at forlade i spilens varighed, nemt kan gøre dette, og han har en hel del måder at gøre dette på.

Måder og muligheder for afgang

Du kan forlade Sochi på forskellige måder. Den første er at tage et fly. Du kan gå til dine slægtninge, eller du kan tage på en tur i udlandet. Flyvningen bliver ikke særlig vanskelig, fordi Sochi har sin egen lufthavn. Desuden ankommer et stort antal fly her - både fra Moskva og andre byer i Rusland. Der er også internationale flyvninger.

Det eneste der er værd at huske er, at det er bedre at købe billetter på forhånd. Og planlæg selve afgangen mindst en uge før kampstart. Når alt kommer til alt vil mange mennesker fra hele verden komme til dem. Som et resultat vil der være trafikpropper og køer i lufthavnen.

En anden måde at forlade Sochi på de olympiske lege i 2014 er at bruge jernbaneforbindelsen. Der er også en jernbanestation i Sochi. Desuden er det slet ikke nødvendigt at bruge langdistance tog. Du kan gå til andre byer ved Sortehavskysten, for dette vil toget være nok.

Du kan også forlade Sochi med bus. De kører også enten som intercity-ruter eller som dem, der kun rejser langs kysten. Omkostningerne ved denne type rejser vil være en størrelsesorden mindre end med fly eller tog. Men tiden kan tage lidt længere tid. Og du skal også være forberedt på, at det er ret ubelejligt at køre bussen i lang tid - sædet læner sig ikke meget tilbage, så du bliver nødt til at bruge meget tid i en position.

Alternativt kan du efterlade Sochi i din egen bil. Dette er en af de bedste muligheder, fordi du ikke er bundet til nogen tidsplan, kan du tillade dig selv at stoppe, hvor og når du vil. Og med hensyn til omkostninger vil det være en ret billig rejsemulighed.

Hvad skal man se efter, når man vælger den rigtige mulighed

Sørg for at overveje dine fysiologiske egenskaber, når du vælger rejsetype. Så hvis du f.eks. Har tilbøjelighed til køresyge, er bil- og busmulighederne bestemt ikke egnede til dig. Hvis du er bange for at flyve, er lufthavnen ikke noget for dig. Nå, hvis du ikke er tilfreds med den lange og monotone bevægelse, er toget ikke din mulighed.

Vej fordele og ulemper, og vælg den mulighed, der passer dig bedst, bare glem ikke at tænke over ruten. Husk, at meget transport vil gå til Sochi-OL, så trafikpropper er uundgåelige. Ønsker ikke at spilde tid i trafikpropper, tjek tidligt.

Anbefalede: