Hvilken Sport Bliver Ved OL I London

Hvilken Sport Bliver Ved OL I London
Hvilken Sport Bliver Ved OL I London

Video: Hvilken Sport Bliver Ved OL I London

Video: ДЕТИ ЛЕДИБАГ И СУПЕР-КОТА 😱 Сказки на ночь от Маринетт Miraculous Ladybug u0026 Cat Noir in real life 2022, December
Anonim

XXX Olympiske Lege i London afholdes fra 27. juli til 12. august. Foruden selve hovedstaden i Storbritannien er Glasgow, Coventry, Cardiff, Manchester, Dorney, Newcastle og Birmingham vært for atleter. Uden tvivl er de sommer-olympiske lege den vigtigste begivenhed i sportssæsonen, som vil tiltrække opmærksomhed fra millioner af sportsfans over hele verden.

Hvilken sport bliver ved OL i London
Hvilken sport bliver ved OL i London

Konkurrenceprogrammet er udviklet af den konstituerende komité i to år, hvorefter det godkendes af Den Internationale Olympiske Komité og 26 internationale sportsforbund. Ud over sportsfunktionærer deltager turneringens hovedsponsorer, primært informative, i godkendelsen.

I alt 302 sæt præmier vil blive spillet i 37 sportsgrene. De vigtigste konkurrencer i fireårsperioden starter med kvindernes fodboldturnering. Desuden begynder gruppekampene den 25. juli inden den officielle åbning af spillet.

Den 27. juli, dagen for den olympiske åbning, starter bueskyttere - der afholdes indledende konkurrencer for mænd og kvinder.

Derefter vil pilene stå på ildelinjen. Skydningskonkurrencen for mænd og kvinder begynder den 28. juli. Badmintonspillere starter kampe samme dag.

Der har været både gevinster og tab i spilprogrammet. Efter afgørelse truffet af Den Olympiske Komité vil to sportsgrene blive udelukket fra det - softball og baseball.

I kampsport vil boksere, judokas, taekwondokæmpere og selvfølgelig brydere i freestyle og græsk-romersk stil konkurrere om medaljer. Nyheden ved OL i London er kvindeboksning. Kvindelige boksere kommer ind i ringen for første gang i den olympiske bevægelses historie. For at afholde konkurrencer i tre vægtklasser for kvinder og holde antallet af atleter på samme niveau, reduceres en vægtkategori for mandlige boksere, nu er der kun ti.

Blandet par brydning vender tilbage til tennis. Sidste gang denne konkurrence blev afholdt ved OL i 1924 i Paris.

Bordtennis, badminton og hegn turneringer tiltrækker mere og mere opmærksomhed.

Væsentlige ændringer vil finde sted i cykling med undtagelse af sådanne begivenheder som point race, madison og individuel forfølgelse. I stedet blev et teamforfølgelsesløb, et omnium for mænd og kvinder, en teamsprint og en keirin for kvinder introduceret i programmet. Konkurrencer afholdes i landevejs- og banecykling, mountainbike og cykelmotocross (BMX).

Spil sport vil omfatte volleyball og beachvolley, basketball, håndbold, fodbold, rugby, field hockey og vandpolo.

North Greenwich Arena vil være vært for trampolinspring og rytmiske gymnastik-konkurrencer. O2 Arena byder kunstnerisk gymnastik velkommen.

Ridekonkurrencen inkluderer dressur, sprangridning og triathlonkonkurrencer.

Der vil også være udskiftninger i Water Centre London. Afstanden på fem hundrede meter i dobbelt kanoroning for mænd vil blive erstattet af kvinders enkeltkajakkampe i en afstand af 200 meter. Ud over kajakker og kanoer inkluderer det olympiske program konkurrencer i rodslalom og roning.

Mange atleter vil konkurrere om medaljer i swimmingpoolen og åbent vand. Konkurrencer inden for vanddiscipliner - 34 sæt priser. Disse svømmer over forskellige afstande, stafetløb, springer i vandet fra springbrædder og tårne, synkroniserede svømmekonkurrencer.

Den 3. august starter konkurrencer i den mest medaljeintensive form af det olympiske program - atletik -. Som i de foregående spil i Beijing spilles 47 sæt medaljer i denne begivenhed. Programmet er meget forskelligartet: glat løb, hurdling, hurdling, marathon, racegang, højdespring, længdespring, stangspring, tredobbelt spring, spyd, hammer, diskoskast, kuglestang og decathlon.

Og flere sæt præmier vil blive spillet i triatlon, moderne femkamp og golfturnering.

Populær af emne.