Rifle Shooting: Optagelse Af Diske Og Mål

Rifle Shooting: Optagelse Af Diske Og Mål
Rifle Shooting: Optagelse Af Diske Og Mål

Video: Rifle Shooting: Optagelse Af Diske Og Mål

Video: Rifle Shooting: Optagelse Af Diske Og Mål
Video: Acceptable Accuracy | Long-Range Rifle Shooting with Ryan Cleckner 2024, Kan
Anonim

Skydesporten vinder popularitet. Den lette tilgængelighed og rimelige pris for luftvåben giver et stort antal mennesker mulighed for at købe våben. De fleste skyttere, der ikke bruger et professionelt skydebane, skyder på improviserede mål - drikke dåser, flasker.

Rifle Shooting: Optagelse af diske og mål
Rifle Shooting: Optagelse af diske og mål

Optagelse af diske

Optagelsesdiske er lavet af tykt papir eller pap. Afhængig af typen af våben, der fyres fra og afstanden. De fås i forskellige størrelser. Et typisk skjold er en firkant med en sidelængde på 45,5 mm, det sorte felt af et sådant skjold har en diameter på 30,5 mm. De ti er en hvid prik med en diameter på 0,5 mm placeret i midten af målet. Optagelsesafstand - 10 meter. For at ramme tyrens øje skal du sigte mod midten af målet - en cirkel med en diameter på 11,5 mm. Skiver til optagelse er monteret på metalholdere, der ud over at holde skjoldet griber det flyvende skud.

Billede
Billede

Mål for skydning

Målet er oftest en metalfigur, der falder, når den rammes. Mere kraftfulde modeller har et felt, der kan justeres fra 15 til 40 mm, den såkaldte "kill zone". Figuren køres i jorden, når den rammer”kill zone” falder den, hvilket indikerer det korrekte skud. Skytten kan uafhængigt hæve målet.

En anden kategori af mål er figurer eller geometriske former indlejret i en metalbaggrund. Nogle modeller har en lås. I en kollision med kugler er skjoldet fastgjort i den øverste position. Dette gør optagelse lettere og øger samtidig sikkerheden, da der ikke er nogen risiko for, at en person kommer til syne i skydelinjen. Når du vælger en skydeplacering, skal du huske at vælge det rigtige skud, der passer til typen af mål og den afstand, hvorfra du skyder.

Anbefalede: