Sådan Spiller Du Futsal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Futsal
Sådan Spiller Du Futsal

Video: Sådan Spiller Du Futsal

Video: Sådan Spiller Du Futsal
Video: Навыки уличного футбола, которые часто используют ПРОИГРОКИ! 2024, Kan
Anonim

5x5 indendørs minifodbold (eller - futsal) adskiller sig fra sin "storebror", den klassiske 11x11 fodbold, ikke kun i det mindre antal spillere. Forskelle ligger også i banens overflade og størrelse, i sko uden pigge og boldens diameter, i reglerne og endelig i spilleteknikken. Du kan mestre teknikken alene, se professionelle kampe og træne i nærheden af dit hjem. Men det er bedre at komme til klasser med en erfaren coach i en specialskole selv i barndommen.

Mini-fodbold er en yngre, men ret uafhængig "bror" til stor fodbold
Mini-fodbold er en yngre, men ret uafhængig "bror" til stor fodbold

Er det nødvendigt

  • - sundhedsattest
  • - sportsuniform (T-shirt, shorts, leggings, skinnebeskyttere, gymnastiksko med glatte såler, om nødvendigt - målmandstrøje, bukser og handsker)
  • - minifodbold (nr. 4).

Instruktioner

Trin 1

Når du beslutter dig for at blive minifodboldspiller, skal du begynde at forberede dig på indendørsspillet på forhånd. Beslut i hvilken rolle du vil bevise dig selv. Der er stor forskel mellem forberedelsen af en felt spiller (der er fire af dem på banen uden en streng adskillelse, som i stor fodbold, til angribere og forsvarere) og en målmand.

Trin 2

Kontroller din sundhedsstatus på distriktsklinikken eller på den medicinske og fysiske apotek. Start kun træning, hvis der ikke er medicinske kontraindikationer. De kan være ustabile livmoderhvirvler, flade fødder, hovedskader, hjerte-kar-og psykiske sygdomme, nærsynethed og nogle andre.

Trin 3

Lær spillereglerne i hallen, meget forskellige fra fodbold på gaden. Jog, inklusive baglæns, stretching og fleksibilitet. Lær at trække vejret korrekt i fravær af tilstrækkelig ilt, udvikle udholdenhed og "perifer" vision.

Trin 4

Bliv fan af futsal-holdet i din by eller dit land. Se nøje i gymnastiksalen og på videoen for, hvordan du har brug for det, uden at sænke hovedet, håndtere, slå eller slå bolden, lav nøjagtige afleveringer til dem, slå din modstander en-mod-en, spil standardpositioner - outs, gratis spark og hjørnespark.

Trin 5

Følg spillet med de bedste mestre indenlandske futsal, som russisk futsal officielt kaldes i verden. Først og fremmest på minifodboldspillere fra Brasilien og Portugal, der spiller i det russiske mesterskab. Lær af deres erfaring på stedet. Forveks ikke futsal med indendørs fodbold, det er forskellige sportsgrene.

Trin 6

Spil almindelig fodbold oftere. Især med færre outfield-spillere - 5x5, 6x6 osv. Dette giver en mulighed for at få praktiske færdigheder og futsal - i teknikken med boldbesiddelse, konstant enkeltkamp, skud på mål af reduceret størrelse, træk med fødder.

Trin 7

Efter at have mestret det grundlæggende i spillet og fysisk forberedt, tilmeld dig en mini-fodbold sektion eller en børne- og ungdomsskole. Som regel har alle hendes trænere selv spillet i det nationale mesterskab og har solid erfaring og viden. Køb i samråd med eksperter en uniform til en felt spiller eller målmand indendørs sneakers uden pigge, en bold med reduceret størrelse (nr. 4).

Anbefalede: