Er Det Muligt At Forstørre Brysterne I Fitnessundervisning

Indholdsfortegnelse:

Er Det Muligt At Forstørre Brysterne I Fitnessundervisning
Er Det Muligt At Forstørre Brysterne I Fitnessundervisning

Video: Er Det Muligt At Forstørre Brysterne I Fitnessundervisning

Video: Er Det Muligt At Forstørre Brysterne I Fitnessundervisning
Video: BRYST HJEMMETRÆNING 2024, Kan
Anonim

Spørgsmålet om, hvordan det er muligt at forstørre brysterne uden at ty til plastisk kirurgi, bekymrer et betydeligt antal kvinder. Mange mennesker har hørt noget om, at fitness kan hjælpe med dette, men normalt ved ingen rigtig med sikkerhed. Det er tid til at beskæftige sig en gang for alle med hvad der er sandt og hvad der er fiktion i denne erklæring.

Er det muligt at forstørre brysterne i fitnessundervisning
Er det muligt at forstørre brysterne i fitnessundervisning

Forstørres brysterne under fitnessaktiviteter?

Hvis du stiller et sådant spørgsmål til en erfaren træner, tøver han ikke med at svare, at brystet fra sport både kan stige og falde. Det handler om, hvordan du træner, og hvad dine mål er.

Bryststørrelse afhænger ikke kun af arvelighed og genetisk disposition, men også af mængden af fedtvæv, som brystkirtlen delvist består af. Derfor, hvis du træner konditionstræning og prøver at tabe dig, vil din bryststørrelse uundgåeligt falde en smule.

Men de kvinder, der træner for at få muskelmasse eller for at rette deres figur, kan muligvis øge deres bryster. Dette betyder slet ikke, at du begynder at ligne kvindelige bodybuildere, hvis muskulære fotos ofte skræmmer det retfærdige køn fra fitness. Men regelmæssig træning og professionel sport har næsten intet til fælles, og derudover er det noget sværere for kvinder at få muskelmasse end for mænd på grund af biologiske egenskaber. Du er ikke i fare for at blive en bøffet bodybuilder, medmindre du vil.

Øvelser for at forstørre og forme bryster

Aerob træning, der fremmer vægttab, reducerer jævnt mængden af fedtlag på hele kroppen, så hvis benene og hofterne taber sig, falder brystet. Derfor er det nødvendigt at inkludere øvelser specifikt til brystet i dine træningsprogrammer. Dette giver dig ikke kun mulighed for at tilføje dig selv mindst en størrelse, men forhindrer også, at der hænger sammen, hvilket sker netop fra manglen på muskelvæv, der understøtter brystet.

Push-ups er den mest effektive og enkle øvelse. Start med sofa-push-ups, lav 15 reps ad gangen. Så snart det begynder at træne let, skal du gå videre til push-ups fra gulvet.

Bøj dine arme, saml håndfladerne, og spred dine albuer, så dine underarme danner en lige linje. Nu skal du i mindst 10 sekunder trykke dine hænder mod hinanden med al din styrke. Komplet 15 sæt. Så gør den samme øvelse, men dine arme skal løftes over dit hoved.

Til denne øvelse skal du bruge håndvægte eller to flasker vand. Lig på gulvet, spred dine arme med håndvægte til siderne. Løft dine arme op, og sænk dem derefter ned, hold dem i en position over gulvet i ca. 10 sekunder.

Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Udfør nu et par rotationer frem og tilbage med hver hånd.

Glem ikke at strække dine brystmuskler. For at gøre dette skal du tage din hånd tilbage så meget som muligt. For at forbedre effekten kan du trække din hånd ud ved at placere den på væggen og dreje din krop i den modsatte retning. Gentag med den anden hånd.

Anbefalede: