Hvilke øvelser Kan Forstørre Brysterne

Indholdsfortegnelse:

Hvilke øvelser Kan Forstørre Brysterne
Hvilke øvelser Kan Forstørre Brysterne

Video: Hvilke øvelser Kan Forstørre Brysterne

Video: Hvilke øvelser Kan Forstørre Brysterne
Video: maxer.dk: Flyes bryst-øvelse - begynder 2024, Kan
Anonim

Mange kvinder mener, at ved at udøve fysisk træning i gymnastiksalen kan man ikke forstørre deres bryster. Der er en hel del sandhed i den. Ved hjælp af fysiske øvelser er det faktisk ikke muligt at forstørre brystet med flere størrelser. Træning hjælper dog med at løfte dine bryster, hvilket visuelt forstørrer dem. En lignende effekt giver det attraktive former.

Hvilke øvelser kan forstørre brysterne
Hvilke øvelser kan forstørre brysterne

Nødvendig

  • - håndvægte
  • - bænk
  • - nakke.

Instruktioner

Trin 1

Den mest effektive brystøvelse er skråpressen. For at gøre dette skal du sætte bænkets bagside i en vinkel på 45 grader. Tag håndvægte, der vejer ca. 2 kg, i dine hænder. Bemærk: Palmerne skal rettes væk fra dig. Lig på en bænk. Hænder spredes forsigtigt fra hinanden og prøver ikke at presse dine albuer mod kroppens krop. Sænk håndvægtene så lavt som muligt, indtil du føler spænding i dine brystmuskler.

Trin 2

Den mest almindelige fejl i denne øvelse er hast. Det er forkert at løfte håndvægtene til startposition med et ryk, hovedsageligt ved hjælp af inerti. Øvelsen skal udføres glat og langsomt og på denne måde opnås en fuldstændig sammentrækning af brystmusklerne ved det øverste punkt. Således stimuleres væksten af nerveceller, hvilket i sidste ende øger muskelstyrken og tonen i hvile.

Trin 3

Tryk fra en tilbøjelig position for at fastgøre brystet. For at gøre dette skal du lægge dig ned på en bænk og låse dig selv i en stabil position, der er behagelig for dig. Spred dine fødder så brede som muligt. Tag fat i bjælken med dine hænder. Husk: håndfladerne skal være skulderbredde fra hinanden. Løft forsigtigt stangen ud af metalstiverne, og sænk den langsomt mod brystet. Fra denne position, tværtimod, prøv at presse bjælken op med en stærk selvbevidst bevægelse. Ved det øverste punkt skal du rette denne tilstand ved at anstrenge brystmusklerne. Gentag øvelsen igen.

Trin 4

Den enkleste og mest velkendte øvelse fra barndommen for at øge væksten af brystmusklerne er push-ups fra gulvet. Lig på en plan overflade. Tag en liggende stilling med albuerne lige. Bemærk: Palmerne skal være lidt bredere end skuldrene. I dette tilfælde skal hovedet være omtrent på rygsøjlen. Løft den ikke op eller vip den ned. Sænk forsigtigt dig selv ned til det laveste punkt. Ret i denne tilstand i et par sekunder. Derefter vende tilbage til startpositionen igen. Det er nyttigt at holde mavemusklerne i spænding, mens du udfører denne øvelse.

Anbefalede: