Hvad Er Et Springtov Til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Et Springtov Til?
Hvad Er Et Springtov Til?

Video: Hvad Er Et Springtov Til?

Video: Hvad Er Et Springtov Til?
Video: Syn. Motion for øjnene. Mu Yuchun under en online lektion. 2023, December
Anonim

Springtovet er et af de billigste og mest kompakte træningsudstyr. Regelmæssige øvelser giver dig mulighed for hurtigt at erhverve en sportsfigur: stram dine hofter og balder, pump dine kalve op og fjern din mave. Derudover vil rebøvelser forbedre dit humør og vitalitet.

Hvad er et springtov til?
Hvad er et springtov til?

Instruktioner

Trin 1

Springtov er en nem og overkommelig træning. Hun har ingen begrænsninger med hensyn til alder, højde og kropsbygning. Du kan hoppe derhjemme, i parken, i haven, selv på kysten, mens du er på ferie. Springtovet giver mulighed for at se tv, lytte til musik, kommunikere med mennesker under lektioner. Du kan hoppe alene eller gøre træningen til et spil, hvor to personer roterer rebet, og flere mennesker hopper i midten på samme tid.

Trin 2

Under flittig træning med hyppigt spring, forbrænder den gennemsnitlige person, der vejer 70 kg, cirka 720 kcal på en time. Denne træning er mere effektiv end løb, cykling, tennis og endda svømning. På samme tid forbinder en persons underbevidsthed med at hoppe med barndomsperioden, og kroppen producerer endorfiner, hormoner af glæde. Springerens humør stiger, alle bekymringer og problemer svinder ind i baggrunden, og hans helbredstilstand forbedres.

Trin 3

Springøvelser øger udholdenhed, styrker åndedræts- og kardiovaskulære systemer. Læger er enige om, at sådanne cardiobelastninger er en fremragende forebyggelse af hjerteanfald. Med hensyn til figuren hjælper regelmæssigt spring med at styrke hofter, mavemuskler og kalve. Benene bliver slanke, stramme, og de forstørrede muskler udglatter deres krumning. Dette forhindrer dig i at se pumpet op.

Trin 4

Det er aldrig for sent at lære at hoppe reb. For at komme i gang skal du øve på at hoppe med lige arme i et hurtigt, rytmisk tempo. Land på tæerne uden at røre gulvet med dine hæle. Bøj derefter albuerne og tilføj rotationsbevægelser med dine hænder til springene. Tag rebet i den ene hånd, og fortsæt med at hoppe, og hold det let udstrakt til siden. Når du holder op med at blive forvirret og forvirret, skal du gå videre til traditionelt springtov. Hold ryggen lige og albuerne tæt på din krop.

Trin 5

At vælge et reb, der passer til din højde, er meget simpelt. Tag begge ender i dine hænder og læg dem på brystniveau. Midten af rebet skal røre gulvet. Ledningens ideelle bredde anses for at være en diameter på 0,8-0,9 cm. Kvinder, der er involveret i spring, rådes også til at købe en speciel sports-bh. Det forhindrer ændringer i brysternes form. Til udendørs aktiviteter skal du købe sko med skridsikre såler. Du skal begynde at træne tidligst 2 timer efter at have spist.

Anbefalede: