Hvilken Sport Er Faktisk God For Dit Helbred?

Hvilken Sport Er Faktisk God For Dit Helbred?
Hvilken Sport Er Faktisk God For Dit Helbred?

Video: Hvilken Sport Er Faktisk God For Dit Helbred?

Video: Hvilken Sport Er Faktisk God For Dit Helbred?
Video: Nutrition for a Healthy Life 2024, Kan
Anonim

Siden begyndelsen af sidste århundrede er det blevet moderigtigt at dyrke sport. Udbredt propaganda argumenterede dengang og nu for, at sport var godt for helbredet. Lad os finde ud af det sammen, er det sådan, og hvilken af sportsgrene er mere nyttigt?

Hvilken sport er faktisk god for dit helbred?
Hvilken sport er faktisk god for dit helbred?

Udviklingen af sportsretningen som sådan gjorde det muligt at bruge sport som en industri, der gør det muligt at bringe indtægter til statskassen. Vi vil ikke gå i detaljer med sådan indtjening for atleter og staten. Lad os fokusere på selve sporten.

Faktum er, at enhver sport indebærer visse rekorder, der skal brydes. Det vil sige, atleter skal give alt deres bedste for, at de arbejder for slid. Hele kroppen af atleter oplever utrolig stress. Efter at have opnået det ønskede resultat hæver atleten barrieren for præstation og stræber efter det. Denne proces slutter kun i en eller flere af fire tilfælde:

- alvorlig skade, - pensionering eller coaching

- pensionering fra sport

- død.

Vi tager ikke højde for sidstnævnte, og i de første tre holder atlet op med at torturere sig dagligt. Følgelig "minder" kroppen ham om al den tidligere påførte mobning, og sygdomme falder som sne på hans hoved. Mange tidligere atleter er ærligt forvirrede over, hvordan det viser sig, at de har været / har været involveret i sport hele deres liv, men det viser sig, at han / hun har tyndt ledbrusk, livmoderprolaps og mange andre sundhedsoverraskelser?

Det er meget simpelt, hvis nogen beslutter at afsætte sit liv til sport, skal han være forberedt på det faktum, at sport ikke kun er en hobby og tilsyneladende sundhed, men også en af de farlige erhverv. Det er også værd at overveje, at mange af hans organer i en alder af fyrre vil være så udslidte, at handicap endda er mulig.

Hvad er de sundeste sportsgrene?

Ja, ingen! De eneste sportsbevægelser, som alle simpelthen er forpligtet til at udføre på daglig basis, er:

- gå, inklusive shopping. Det er nyttigt at flytte, men uden udmattende indsats i mindst to timer.

- løbende, rolig og sjælden. Det vil sige, du kan løbe til stoppestedet, hvis du ikke tager bussen / sporvognen / trolleybussen.

- svømning, det slapper af og lindrer stress.

Således viser det sig, at den eneste nyttige sport er selve livet uden dog konstant at sidde på det femte punkt. Forresten, at løfte og bære vægte er også vold mod kroppen. Det er bedre at gå i købmanden ti gange og tage sunde gåture end at bringe alt hjem en gang og en gang.

Husk, du kan gå i sport, men ikke til skade for dit helbred. Sport skal bringe glæde og lindring / styrke til kroppen, og hvis sporten udmatter den, betyder det, at kroppen arbejder hårdt, og konsekvenserne af en sådan hobby vil være meget trist.

Anbefalede: